Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu ve tören bölüğü “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile yürüyüş yaptı.T...

Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu ve tören bölüğü “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile yürüyüş yaptı.

Türkiye topraklarının 1922 yılında işgal birliklerinden geri alınması ve Dumlupınar’da büyük önder Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 93’üncü yıldönümü dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Marmaris’te de tören düzenlendi.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel , Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper , Marmaris Belediye Başkanı ali Acar, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel , İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Siyasi Parti temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Törende Çelenklerin sunumunun ardından Deniz Yüzbaşı Meral Karaaslan Erzurum günün anlam ve önemi ifade eden bir konuşma yaptı.

Törenin ardından CHP Marmaris ilçe Teşkilatı ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri çelenklerini Atatürk anıtının önüne koydu.Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu ve tören bölüğü “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile yürüyüş yaptı.

Öte yandan son günlerde yaşanan terör olayları nedeni ile Türkiye cumhuriyeti Başbakanlığı tarafından tüm il ve ilçelere gönderilen genelge nedeni ile tören geçişi yapılmadı.

Törenin ardından Marmaris Kaymakamlığı’nda tebligatlar kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.