Marmaris’te Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Marmaris’te Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde motosiklet satışı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada silahla vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde motosiklet satışı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada silahla vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, ilçenin en işlek yerlerinde biri olan Yat Limanı’nda meydana geldi. Limanda bir restoranın müdürlüğünü yapan Tuncay E. (43) ile Muzaffer T. (45) arasında iddiaya göre motosiklet satışından kaynaklanan alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine restoranın önündeki yürüyüş yolunda Muzaffer T. restorandan kaptığı kül tablasıyla Tuncay E’nin kafasına vurduktan sonra belinden çıkardığı tabancayla bacağına ve karnına üç el ateş etti. Turistlerin ve vatandaşların yoğun bulunduğu bölgede meydana gelen olay korku ve paniğe neden oldu.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri Muzaffer T’yi yakalayarak gözaltına aldı. Ağır yaralanan Tuncay E. ise 112 ekibinin ilk sağlık müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Tuncay E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Zanlının Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürodaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.