Maski İller Bankası Heyetini Ağırladı

Maski İller Bankası Heyetini Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nden gelen heyeti kabul etti.MASKİ il genelinde İller B...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nden gelen heyeti kabul etti.

MASKİ il genelinde İller Bankası desteğiyle de projeler üretiyor. Bu kapsamda, İller Bankası’ndan kredi desteği alınıyor. Yapılan çalışmaları kontrol etmek adına da bir heyet MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bu amaçla yapılan ziyarette, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan, Yapım Uygulamaları Müdürü Abdülkadir Dağdelen, Baş Müfettişler Şener Çırak ile M. Şeref Serin, Müfettiş Yardımcısı Mehmet Taşar ve Kontrol Mühendisi Handan Dunbay’ı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen karşıladı. Ziyarette MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmaların hızlı ve doğru bir şekilde ilerlediği görüldü.

“Manisa’ya yatırım yapmaya devam edeceğiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Manisa’ya önemli hizmetler kazandırmak için durmaksızın çalıştıklarını belirtti. Bilgen, “Kendi bünyemizde ve imkanlarımızla yaptığımız çalışmaların yanı sıra İller Bankası kredileri ile de projelerimizi hayata geçiriyoruz. İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nden gelen arkadaşlarımız da yapılan çalışmaları kontrol etmek için burada. Biz her şeyi Manisalılar için yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi yok. Biz bitmek bilmeyen enerjimizle Manisa’ya yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.