MASKİ’de çevre sorunlarına çözüm aradılar

MASKİ’de çevre sorunlarına çözüm aradılar

MASKİ Genel Müdürlüğü, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir şubesini ağırlayarak, çevre sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Bir...

MASKİ Genel Müdürlüğü, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir şubesini ağırlayarak, çevre sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir şubesi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ortaklaşa bir toplantı gerçekleştirdi. Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ile MASKİ bünyesinde görevli çevre mühendislerinin katıldığı toplantıda, Şube Başkanı Emine Helil İnay Kınay ile Şube Teknik Sorumlusu Selma Akdoğan yer aldı. Mesleki değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, çevre sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişi gerçekleştirildi.

“MASKİ, çevre dostu yatırımlarla geleceğimizi koruyor”

MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, ”MASKİ Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği her çalışmada çevrenin korunmasını gözeten ve bu anlamda yarınlara yatırım yapan bir kurumdur. Gerek il genelinde işletmeye aldığımız, gerekse daha sağlıklı bir çevre için sıfırdan inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesislerimiz de bu çevre dostu yatırımlarımızın başında gelmektedir. Bu anlamda daha fazlasını yapabilmek ve kendimizi geliştirmek adına diğer kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiğimiz fikir ve bilgi alışverişlerini özellikle önemsiyoruz. Çevresel sorunların tespiti ve bunların çözümü noktasında sürekli işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.