MASKİ’den Saruhanlı ve Salihli’de yoğun çalışma

MASKİ’den Saruhanlı ve Salihli’de yoğun çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Kayışlar ve Kepenekli mahallelerindeki sondajlara yedek motopomp takarak vatandaşların yaz aylarında yaşayabileceği olası su sıkıntılarının önüne geçti. MASKİ’ye b...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Kayışlar ve Kepenekli mahallelerindeki sondajlara yedek motopomp takarak vatandaşların yaz aylarında yaşayabileceği olası su sıkıntılarının önüne geçti. MASKİ’ye bağlı ekipler ayrıca Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesinin içme suyu terfi hattının yenileme çalışmalarına tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların yılın her mevsiminde kesintisiz içme suyu tüketmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar ve Kepenekli mahallelerinde bulunan sondajlara yedek motopomp montajını gerçekleştirdi. İçme Suyu Dairesi ile Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlıkları ekiplerince yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin ile MASKİ ilçe şefi Ahmet Yılmaz yakından takip etti. Elektrik bağlantıları da tamamlanan yedek pompalar, olası arıza durumunda devreye sokularak Saruhanlılı vatandaşların arıza kaynaklı su kesintisi çekmelerinin önüne geçildi. Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu, “Daha önce pompamızda bir arıza olduğunda, onun onarımı yapılana kadar susuz kalıyorduk. Artık böyle bir sorunumuz olmayacak. Yapılan bu çalışmadan çok mutlu olduk, çok memnunuz. MASKİ’den ne zaman bir talebimiz olsa ne yapıp edip yerine getiriyorlar. Hizmetlerinden dolayı Cengiz başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar hocamıza çok teşekkür ve selam ediyoruz” diye konuştu.

Taytan’ın içme suyu terfi hattı yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesinin içme suyu terfi hattının yenileme çalışmalarını da tamamladı. Ekipler, Bezirganlı mevkiinde 400 metrelik terfi hattı çalışmasını da kısa sürede tamamlayarak mahallede yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı suyun ulaşmasını sağladı. MASKİ’nin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez, “Mahallemizde sorunlu içme suyu terfi hattı için MASKİ’ye bir dilekçe ile müracaat ettik. Yetkililer hemen gelip çalışmalara başladılar. Şu anda sokağımızın bir tanesine 500 metrelik içme suyu hattı döşemesi tamamlandı. Biz, mahalleli olarak ’Hizmetlerin devamını istiyoruz’ dedik ve daha çalışmalar devam ederken Bezirganlı mevkinde de 400 metrelik içme suyu terfi hattı yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlandı. Yetkililere teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.