Masterler Birlik Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Masterler Birlik Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Ege Bölgesi Masterler Federasyonu, master derneklerini ve federasyon yetkililerini birlik beraberlik gecesinde buluşturdu.Ege Bölgesi Masterler Federasyonu, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı...

Ege Bölgesi Masterler Federasyonu, master derneklerini ve federasyon yetkililerini birlik beraberlik gecesinde buluşturdu.

Ege Bölgesi Masterler Federasyonu, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 16 kurucu master dernek yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu İzmir temsilcileri, eski futbolcular gibi çok sayıda dernek yöneticisi düzenlenen gecede bir araya geldi. Geceye ev sahipliği yapan Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak, master dernek başkanlarına teşekkür plaketi de verdi. Çolak, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ilk Masterler Futbol Federasyonu’nu kurduklarını ifade ederek, "Türkiye’nin ilk Masterler Futbol Federasyonu’nu kurduk ve yeni sezonda Türkiye Masterler Ligi’ni başlatmak için düğmeye bastık. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesine katılmak için gerekli belgeleri tamamlayarak başvurumuzu yaptık. TFF bünyesinde, Kadınlar Futbol Ligi ve Ampute Lig’e nasıl sonradan dahil olduysa, biz de Türkiye Masterler Ligi’nin dahil olması hazırlıklarımızı yaptık. TFF’nin Haziran ayında yapılacak genel kurulunda, kongre üyelerin onayına sunulacak. TFF bünyesine dahil olduktan sonra 30 yaş üzerindeki futbolcuların sağlıklı koşullarda spora devam etmesini sağlayacağız" dedi.

Geceye katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"6 yıldır Masterler Ligini Bornova Belediyesi keyifle düzenledi. 40 yaş üstü bu işi daha önce yapıp futbol oynayan veya hayatında ilk kez büyük sahada mücadele veren sporcuların özverilerine bizler de ufak bir destek verdik. Bundan sonra da Bornova Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz."

EGE BÖLGESİ MASTERLER FEDERASYONU, MASTER DERNEKLERİNİ VE FEDERASYON YETKİLİLERİNİ BİRLİK BERABERLİK GECESİNDE BULUŞTURDU.

EGE BÖLGESİ MASTERLER FEDERASYONU, MASTER DERNEKLERİNİ VE FEDERASYON YETKİLİLERİNİ BİRLİK BERABERLİK GECESİNDE BULUŞTURDU.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.