Meclis Başkanvekili Bahçekapılı’dan Asgari Ücret Vaatlerine Cevap

Meclis Başkanvekili Bahçekapılı’dan Asgari Ücret Vaatlerine Cevap

TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, kendi oturduğu mahallede vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, muha...

TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, kendi oturduğu mahallede vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, muhalefetin asgari ücret vaatlerini eleştirerek, “Vatandaşımız cahil değil. Bunları hangi vatandaşa söyleseniz gülüp geçer. Bence başka slogan bulsunlar” dedi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, seçim çalışmaları çerçevesinde Fatih’te, kendi oturduğu mahallede esnafı ziyaret etti. Bahçekapılı’ya AK Parti Fatih İlçe Ahmet Hamdi Görk ve çok sayıda partili eşlik etti. Bahçekapılı, kimi zaman turistleri selamladı, kimi zaman da nöbet bekleyen polislerle sohbet etti. Sokakta bulunan bir köpeği de seven Ayşe Nur Bahçekapılı, bir parkta oturarak bir süre dinlendi.

Daha sonra Akşemsettin Mahallesi Muhtarı’nı ziyaret eden Bahçekapılı, ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ayşe Nur Bahçekapılı, halen aynı mahallede oturduğunu söyleyerek, "Buralar benim mekanlarım. Buradaki parklar oturup nefes aldığım yerler. Alışverişi burada yapıyorum. Her gün geçtiğim yerler. Tabii milletvekili adayı olarak oy istemek çok daha başka bir duygu veriyor. Ama burası benim evim. Çok rahat dolaştım. İnsanın evinde olması başka bir duygu. Gördüğüm şu; vatandaşların AK Parti’ye teveccühlerinde hiçbir değişiklik yok. Aksine bu seçimde daha da fazla arttığını görüyorum. İnşallah bunun sonuçlarını göreceğiz. AK Parti’ye olan muhabbet dün neyse, bugün de artarak devam ediyor" dedi.

Muhalefet partilerin asgari ücretle ilgili vaatlerini de eleştiren Bahçekapılı, “Ona vatandaş gereken cevabı 7 Haziran’da sandıkta verecek. Vatandaşımız cahil değil. Hangi partinin, kimin gerçeği söylediğini vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Bu seçimde de vatandaşlarımız, aynı bilinçle kimin yalan söyleyip, söylemediğini bilip, ona göre sandıkta cevap verecektir. Buradaki parkta kime asgari ücretin 2 bin lira, 5 bin lira olacağını söyleseniz gülüp geçer. Bence başka slogan bulsunlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.