Mehmet Erdem Hakkında Suç Duyurusu

Mehmet Erdem Hakkında Suç Duyurusu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AYDIN 24 HABER

Bilindiği gibi AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem bir açıklamasında yapımı devam eden Atatürk Kent Meydanı projesi ile ilgili ağır ifadeler içeren bir açıklama yapmıştı. Erdem “Şehrin en önemli meydanı peşkeş çekiliyor, kent meydanı rant meydanı haline getirildi” ifadelerini kullanmıştı.

ÇERÇİOĞLU ÇOK SERT CEVAP VERMİŞTİ

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mehmet Erdem’in kent meydanı ile ilgili iddialarına verdiği cevapta, “Peşkeş çekmeyi bilmeyiz,  kimseye de peşkeş çektirmeyiz. Bu iddiaların hiç birinin aslı ve astarı yoktur. Mehmet Erdem kime peşkeş çekildiğini söylesin ve iddialarını ispat etsin, ben bu iddialarda bulunanları müfteri olarak ilan ediyorum”  ifadelerini kullanmıştı.

HAKARET ETTİĞİ GEREKÇESİYLE…

Ancak aradan geçen süreçte bir gelişme olmayınca Başkan Çerçioğlu bu kez haklarının hukuk yoluyla da aramaya karar verdi. Başkan Çerçioğlu, Erdem hakkında, kendisine hakaret ettiği ve karaladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum