Memur Sen Üyelerine İndirimli Seyahat İmkanı

Memur Sen Üyelerine İndirimli Seyahat İmkanı

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Magnesia Tour firmasıyla protokol imzaladı. Protokol kapsamında Memur Sen üyeleri uçak ve otobüs biletleri ile otel rezervasyonlarında indirimli tarifeden yararlanaca...

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Magnesia Tour firmasıyla protokol imzaladı. Protokol kapsamında Memur Sen üyeleri uçak ve otobüs biletleri ile otel rezervasyonlarında indirimli tarifeden yararlanacak.

Memur Sen İl Temsilciliğinde imzalanan protokolle Manisa’daki 15 bin Memur Sen üyesi indirimli seyahat yapabilecek. Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, “Üyelerimize kişisel kariyer anlamda sağladığı hizmetler bakımından asla alternatifi olmayan bir sendikadır. Sadece kişisel kariyer olarak değil, üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarına, sosyal, kültürel ihtiyaçlarına, gerek gezilerle, konferanslarla, kişisel gelişim seminerleriyle katkı sunuyoruz. Bunun için çeşitli firmalarla indirimli protokol imzalıyoruz. Bunlara bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. Magnesia Tour’la protokol imzalamaktan dolayı çok mutluyuz. Manisa’da bulunan 15 bin Memur-Sen üyesine hediyemizdir” dedi.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen ile böyle bir protokol imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Magnesia Tour Genel Müdürü Ercan Ejder, “Magnesia Tur olarak yaklaşık 1 yıldır Manisa’da hizmet veriyoruz. Profesyonel anlamda hizmet üretiyoruz. Manisa turizmine çok önemli hizmetler getirdik. Yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde bireysel ve gruplarda, otobüs, biletinin temininde, otel rezervasyonlarında indirim sağlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.