Menderes Belediyesi’nden Göztepe’ye Destek

Menderes Belediyesi’nden Göztepe’ye Destek

Göztepe.com tarafından başlatılan taraftar desteğine ilk destek Menderes Belediyesi’nden geldi. Belediye tarafından Göztepe-Sarıyer karşılaşmasına ilçeden otobüs kaldırıldı.

- Göztepe.com tarafından başlatılan taraftar desteğine ilk destek Menderes Belediyesi’nden geldi. Belediye tarafından Göztepe-Sarıyer karşılaşmasına ilçeden otobüs kaldırıldı.

Göztepe.com tarafından düzenlenen kombine kampanyasına yönelik ilk adım Sarıyer karşılaşması ile atıldı. Göztepe tribünlerinin doldurulmasına, Göztepe sevgisi kazanmış yeni taraftarların kazanılmasına ve dar gelirli vatandaşlara yardım amaçlı organizasyona ilk destek veren Menderes Belediyesi oldu. Belediye tarafından Göztepe-Sarıyer karşılaşmasına ilçeden 2 otobüs kaldırıldı.

“TAKIMLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Sadece Göztepe için değil, diğer İzmir takımları içinde desteğe hazır olduklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak ilçemizde özellikle gençlere yönelik sosyal projeleri önemsiyoruz. Tarihi başarılarla dolu, Türkiye’nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Göztepe’ye biz de destek olmaktan gurur duyuyoruz. İzmir takımlarının alacağı başarılar bizleri de mutlu ediyor. Menderes Belediyesi olarak bu tür projelerin her zaman destekçisi olacağız. Güzel İzmirimiz’in diğer takımlarına da her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

MENDERES BELEDİYESİ’NDEN GÖZTEPE’YE DESTEK

MENDERES BELEDİYESİ’NDEN GÖZTEPE’YE DESTEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.