Menderes Belediyesi’nden Öğrencilere Kurs Desteği

Menderes Belediyesi’nden Öğrencilere Kurs Desteği

Menderes Belediyesi tarafından lise ve üniversiteye hazırlık yapan öğrenciler için ücretsiz kurslar verilecek. Uygulamayla ilgili protokol Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle imzalandı.

- Menderes Belediyesi tarafından lise ve üniversiteye hazırlık yapan öğrenciler için ücretsiz kurslar verilecek. Uygulamayla ilgili protokol Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle imzalandı.

Menderes Belediyesi, lise ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz eğitim kurslarını hayata geçiriyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Savaş uygulamayla ilgili protokolü imzaladı. 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleşecek eğitimlere katılacak öğrencilerin kurs merkezlerine ulaşımları için servis de sağlanacak.

“GENÇLERİMİZ HER ŞEYİMİZ”

Başkanlık makamında gerçekleşen protokolün ardından uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizde başlattığımız sosyal belediyecilik uygulamalarına devam ediyoruz. Yıllardır yapılamayan çalışmalar ile ilçe halkımızın karşısına çıkıyoruz. Bu kapsamda Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokolünü imzaladığımız ve ilçemizdeki gençleri ilgilendiren eğitim kursu ile yeni bir uygulama daha Menderes’te hayat buluyor. Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onların iyi bireyler olması aileleri kadar bizim de en büyük arzumuz. Onlar için her zaman görevimizin başındayız. Gerçekleştireceğimiz ücretsiz kurslar ile lise ve üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerimize destek olacağız” dedi.

8 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN

Uygulama hakkında bilgi veren başkan Soylu, “Genç kardeşlerimizin eğitim yaşantılarına destek olmak amacıyla başlattığımız uygulamamız 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimizi kapsıyor. Dileyen her öğrencimiz bu kurslara katılım sağlayabilir. Hafta sonu olacak eğitimlerimiz Özdere Oğan Timinci Ortaokulu ve Menderes Anadolu Lisesi'nde gerçekleşecek. Eğitimler ilçemizde görevli öğretmen arkadaşlarımız tarafından verilecek. Genç kardeşlerimizin kurs merkezlerine ulaşımında zorluk olmaması için ücretsiz servislerimizi de devreye soktuk. Uygulamanın hayırlara vesile olmasını diliyor, gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

MENDERES BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KURS DESTEĞİ

MENDERES BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KURS DESTEĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.