Menderes Çiçek Festivaline Coşkulu Açılış

Menderes Çiçek Festivaline Coşkulu Açılış

İzmir’in Menderes ilçesinde düzenlenen 6. Çiçek Festivali coşkulu başladı. Etkinlikler renkli görüntülere sahne olurken, festivalde ünlü sanatçı Ferhat Göçer de konser verdi.Menderes ilçesinde, Mender...

İzmir’in Menderes ilçesinde düzenlenen 6. Çiçek Festivali coşkulu başladı. Etkinlikler renkli görüntülere sahne olurken, festivalde ünlü sanatçı Ferhat Göçer de konser verdi.

Menderes ilçesinde, Menderes Belediyesi ve Menderes Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen 6. Çiçek Festivali coşkulu başladı. İki gün sürecek festivalin ilk gününde kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterileri, yarışmalar ve Ferhat Göçer konseri gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda kesme çiçeğin en güzel örnekleri sergilenirken, Menderes Belediyesi tarafından etkinliğe katılanlara çiçek dağıtıldı.

FERHAT GÖÇER COŞKUSU

6. Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer de bir konser verdi. Eski ve yeni albümünde yer alan şarkılarını seslendiren Göçer, katılan onlarca vatandaşa keyifli dakikalar yaşattı. Gecenin sonunda, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’da, günün anısına ünlü sanatçıya çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.