Menderes EMITT Fuarı’na hazır

Menderes EMITT Fuarı’na hazır

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacak Menderes Belediyesi, tüm hazırlıklarını tamamlandı.Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Tur...

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacak Menderes Belediyesi, tüm hazırlıklarını tamamlandı.

Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 25-28 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte fuara katılacak Menderes Belediyesi de tüm hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında fuarda Menderes’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçeye özgü ürünleri ve simgeleri ziyaretçilere tanıtılacak.

İlçeye özgü ürünler

Fuar ziyaretçilerine Gümüldür Satsuma mandalinasından yapılan kolonya ikramının yanı sıra boncuk ocaklarında üretilen nazar boncukları da hediye edilecek. Ayrıca Menderes ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı şehir rehberi de beş ayrı dilde ziyaretçilere sunulurken, Menderes Belediyesinin yayın organı olan Menderes dergisi de ziyaretçilere ulaştırılacak.

"Tanıtımı önemsiyoruz"

Fuarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bizim dönemimizde başlayan tanıtım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarında İZKA ile birlikte yer alacağız. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Menderes’in tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.