Menderes’te hizmet ayağa gidiyor

Menderes’te hizmet ayağa gidiyor

Menderes’te ruhsat başvurusunda bulunan vatandaşların onaylanmış ruhsatları belediye yetkililer tarafından adreslerinde teslim ediliyor.Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde ruhsat için başvur...

Menderes’te ruhsat başvurusunda bulunan vatandaşların onaylanmış ruhsatları belediye yetkililer tarafından adreslerinde teslim ediliyor.

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde ruhsat için başvuru yapan esnafa, onaylanmış ruhsatları Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından adreslerinde teslim ediliyor. Yapılan hizmet esnafında yüzünü güldürüyor.

Sevgi, saygı ve samimiyetle çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Yaptığımız çalışmaların tamamı vatandaş odaklı. Onların istek, görüş ve önerilerine göre ortak hareketle projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın işini kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Başımızın tacı esnaflarımız için başlattığımız uygulama da bunlardan birisi. Artık ruhsat için başvuran işletmelerimizin onaylanmış ruhsatlarını kendilerine biz götürüyoruz. Onları belediyeye çağırmaktansa biz ayaklarına kadar gidip ruhsatlarını teslim ediyoruz. Başkan Yardımcımız ve gerekli müdürlükte görevli arkadaşlarımız işyerine giderek ruhsatı sahibine veriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın, vatandaşımızın işini kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.