Menemen Belediyespora Başkan Morali

Menemen Belediyespor'a Başkan Morali

Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor Kulübü’nde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

- Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor Kulübü’nde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde, Menemen Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Kulübün Başkan ve Yöneticileri ile Teknik Heyet ve oyuncuların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor’un bir üst lig olan PTT 1. Lig ve sonrasında Spor Toto Süper Lig’e çıkma şansının her zaman var olduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin törende şunları söyledi; “Futbol, ligler arasında çok önemli farklılıklar göstermez. Aksihar ve Altınordu yaptıysa, Menemen niye yapmasın. Yapanlar bizden iyi değil. İdmanda iyi çalışan ligde karşılığını alıyor. İşine kim en iyi sahip çıkıyor, karşılığını alıyor. Biz bunu bu yıl gördük. Arkadaş olmakla, kardeş olmakla bu yıl gördük, bu yıl da niye görmeyelim diyoruz. 3 haftalık çalışma dönemi bitti, şimdi önümüzde ligin başlamasına 1 aylık önemli bir süre var. 6 yeni arkadaşımız aramıza katıldı. İskelet kadroyu bozmadan, 6 arkadaşımızla kucaklaşarak, yine aynı aile ortamı içerisinde bunu bu yıl da görebiliriz. İnşallah sezon sonunda nasıl Konya’da güzellikler yaşadık, bu kez ama Eskişehir’de ama Antalya’da mutlaka güzellikler yaşarız. Bu güzellikleri yaşayacağımıza ben inanıyorum.”

Kulüp Tesisleri’ndeki bayramlaşma törenin ardından sarı lacivertli ekip, Çavuş Sahası’nda bayram tatili dönüşü ilk idmanına çıktı.

MENEMEN BELEDİYESPOR'A BAŞKAN MORALİ

MENEMEN BELEDİYESPOR'A BAŞKAN MORALİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.