Merdivenler gökkuşağı renklerine boyandı

Merdivenler gökkuşağı renklerine boyandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde cadde ve sokaklardaki merdivenlere, belediye ekipleri renkli boyama çalışması yaptı. Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bahar mevsiminin gelmesiyle çevre düzenlemeleri...

Kütahya’nın Simav ilçesinde cadde ve sokaklardaki merdivenlere, belediye ekipleri renkli boyama çalışması yaptı. Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bahar mevsiminin gelmesiyle çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin bir çok noktasında fidan dikimi, yol ve kaldırım bakım çalışmaları devam ederken, bir yandan da cadde ve sokaklardaki merdivenler gökkuşağı renklerine boyanıyor.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İlçede ilk defa uygulanan merdiven boyama çalışmalarının, kent estetiğine de yeni bir bakış açısı kazandırdığını belirtti. Başkan Özkan “ Planlanan çalışmalarımızdaki uygulanan küçük projeler bile, ilçemizi modern bir görünüme kavuşturuyor. Projelerimizin yüzde 60’lık bölümünü son bir yıl içinde gerçekleştirdik. Devam etmekte olan projelerden biri olan Karşıyaka seyir tepesini de bu yaz hizmete açacağız” diye açıklama yaptı. (MEİ-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.