Merhum Menderes ve Arkadaşlarının Ruhuna Aydın’da Lokma Hayrı

Merhum Menderes ve Arkadaşlarının Ruhuna Aydın’da Lokma Hayrı

Adnan Menderes Demokrasi Platformu tarafından Aydın’da, merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının ruhuna lokma hayrı yapıldı. Sevgi Yolu’nda gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişiye lokma dağıtılıp hayrı Menderes’in ruhuna yad edildi.

- Adnan Menderes Demokrasi Platformu tarafından Aydın’da, merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının ruhuna lokma hayrı yapıldı. Sevgi Yolu’nda gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişiye lokma dağıtılıp hayrı Menderes’in ruhuna yad edildi.

Lokma hayrına vatandaşların yanı sıra AK Parti ve MHP’li yöneticiler de katıldı. Adnan Menderes Demokrasi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif Bayındır, Adnan Menderes’in Türk milletinin gönüllerindeki 4. Cumhurbaşkanı olduğunu belirterek “17 Eylül 1960’da 54 yıl önce Menderes’in boynuna geçirilen yağlı ilmek aslında milletin boynuna geçirilmiştir. 27 Mayıs, Milletimizle Menderes arasındaki sevgiden çıldıran vesayetçi jakoben zümrenin iki sevgiliyi birbirinden ayırma operasyonudur. Tarihimize kara bir leke olarak geçen bu darbe ile önce hukuk katledilmiştir. Çünkü ortada ne bir suç ne bir ceza ne de cezayı verecek merci vardır. Ortada sadece ‘Sizi buraya tıkan kuvvet böyle istiyor’ diyen düzmece bir mahkeme ile işlenen birçok siyasi cinayet vardır. Merhum Menderes ve arkadaşları halkın gönlünde taht kurmuş, bu cinayeti işleyenlerin durumu ise malumdur” dedi.

Menderes ve arkadaşlarının unutulmayacağını ve tarih boyunca hep adından iyilikleri ve dualarla yad edileceğini belirten Bayındır, Adnan Menderes Demokrasi Platformu olarak Menderes’i gençlere tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Adnan menderes ve arkadaşlarını anma programı kapsamında Aydın Merkez Efeler’de yüzlerce kişiye lokma dağıtıldı.

MERHUM MENDERES VE ARKADAŞLARININ RUHUNA AYDIN’DA LOKMA HAYRI

MERHUM MENDERES VE ARKADAŞLARININ RUHUNA AYDIN’DA LOKMA HAYRI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.