Merkezefendi Meclisi’nde Otizm Konuşuldu

Merkezefendi Meclisi’nde Otizm Konuşuldu

Denizli Merkezefendi Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısına Otizm Derneği yöneticileri konuk oldu. Meclis toplantısı öncesi sunum yapan Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç, otizm hakkınd...

Denizli Merkezefendi Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısına Otizm Derneği yöneticileri konuk oldu. Meclis toplantısı öncesi sunum yapan Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç, otizm hakkında bilgiler aktardı.

Meclis toplantısı öncesi söz alan Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu KaramanDinç, Denizli’deki faaliyetler hakkında sunum yaptı. Denizli Otizm Derneği’nin otizimle ilgili gönüllülük esasına dayanan ve hak mücadelesi temelli bir dernek olduğunu kaydeden Dinç, “Kurucu üyelerimiz ve yönetim kurulumuz özel çocuklara sahip ailelerden oluşuyor. Kapımız sadece otizmden birinci derecede etkilenen ailelere değil, otizmle ilgili sorunların giderilmesi için çalışmak isteyen herkese açık. Farklılıkların zenginlik olduğuna inanan derneğimiz, ayrımcılıktan uzak yaşamak isteyenleri ve sosyal yaşam içinde var olan haksızlıkların çözümüyle ilgilenenleri çatısı altında birleştirmeyi hedefleyen bir dernektir” dedi. Otizmle ilgili farkındalık oluşturabilmek için bu sunumu gerçekleştirdiklerini de dikkat çeken Başkan Dudu Karaman Dinç, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na verdiği fırsattan dolayı teşekkür etti. Her zaman desteklerini beklediklerini de sözlerine ekledi.

Sunumu dinleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, “Yapmış olduğunuz sunumdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda her zaman yanınızdayız. Gerek grubumuz gerekse diğer partili meclis üyelerimiz de desteğini sizlerden esirgemeyecektir. Teknik projelere önem veren belediyemiz sosyal belediyeciliğe de büyük önem vermektedir. Tüm bireylerimizin daha kaliteli yaşam sürebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Göstermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.