Mermerciler Marmomacc Doğal Taş Fuarı’nı Ziyaret Etti

Mermerciler Marmomacc Doğal Taş Fuarı’nı Ziyaret Etti

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde oluşturulan bir heyet, Marmomacc Doğal Taş Fuarı’nı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında iki ülkede uygulanan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

- Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde oluşturulan bir heyet, Marmomacc Doğal Taş Fuarı’nı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında iki ülkede uygulanan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’un önderliğinde, 26 kişilik bir heyetin gerçekleştirdiği ziyarette firmalar ile görüşmeler yapıldı. Başkan Karakuş ve beraberindeki heyet Verona Ticaret Odası’nı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Verona Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Andrea Bissoli ve Mermer Faaliyetleri konusunda faaliyet gösteren, aynı zamanda Verona Ticaret Odası üyesi olan, Mermer Servis Merkezi Başkanı Filiberto Semenzin ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Görüşmeler sırasında, Oda yetkilileri, Verona ve ekonomisi ile Verona Ticaret Odası ve hizmetleri ile ilgili heyeti bilgilendirirken, Mermer Servis Merkezi Başkanı Filiberto Semenzin’in verdiği sektörel bilgiler sonrası, Verona ile Muğla arasındaki turizm, mermercilik ve tarım sektörlerindeki benzerliklere dikkat çekti. Semenzin, bu benzerliklerin olumlu işbirliklerini ortaya çıkarmasını arzu ettiklerini ifade etti.

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, yapılan iş gezisinin amacı, Muğla’daki turizm, mermercilik, tarım sektörleri hakkında bilgi verdi. Başkan Karakuş ayrıca Muğla tanıtım filmini hediye ederek Verona Ticaret Odası’nı heyet olarak Muğla’ya davet etti. Toplantının ardından, Verona Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Mermer Ocağı gezisi gerçekleştirildi. Ziyarette ocak ve işletilmesi hakkında bilgiler alınırken, heyet katılımcıları, kendi işletmeleri ile ziyaret edilen ocak arasındaki farklılıkları, avantaj ve dezavantajları görme imkanı buldu.

MERMERCİLER MARMOMACC DOĞAL TAŞ FUARI’NI ZİYARET ETTİ

MERMERCİLER MARMOMACC DOĞAL TAŞ FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.