Metruk Binada Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

Metruk Binada Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

İzmir'in Konak ilçesinde, 2 katlı metruk binada çıkan yangında mahalleli büyük korku yaşarken itfaiye ekipleri 1 saatte yangını söndürdü.

-İzmir'in Konak ilçesinde, 2 katlı metruk binada çıkan yangında mahalleli büyük korku yaşarken itfaiye ekipleri 1 saatte yangını söndürdü.

Saat 01.00 sıralarında, Ülkü Mahallesi 831 Sokak numara 4'te bulunan 2 katlı metruk binadan alev çıktığını gören mahalleli durumu, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Alevlerin büyümesi üzerine, yangının bitişiğinde oturan vatandaşlar evlerinden çıktı. Alevler büyürken itfaiye ekipleri, olay yerine geldi. Mahalleli yangını büyük bir korku ile izlerken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından, kullanılmayan 2 katlı bina tamamen söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmazken mahalleli yangının sönmesi ile rahat bir nefes aldı. Ayrıca yangın yan tarafında bulunan Asmalı Mescid Camii'ne sıçramadan söndürüldü. İtfaiye ve polis ekipleri, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.