MHP 20 Bin Türk Bayrağı Dağıttı

MHP 20 Bin Türk Bayrağı Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl, Merkezkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 91'inci yıldönümü nedeniyle 20 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl, Merkezkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 91'inci yıldönümü nedeniyle 20 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yusuf Garip ve parti yöneticileri Delikliçınar ve Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlara bayrak takdimi yaparak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

MHP İl Başkanı Ferudun Ünal yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin temeli bundan 91 yıl önce atıldı ve bugün gururla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. MHP Denizli Teşkilatı olarak bugün şanlı Türk Bayrağımızı esnaf ve vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu sayede Denizlili hemşehrilerimizin de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

MHP’li yöneticiler bayrak dağıtımının ardından Denizli Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek gazilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.

MHP 20 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

MHP 20 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.