MHP Adayı Karakoç, Bir Çiftin Nişan Törenine Katıldı

MHP Adayı Karakoç, Bir Çiftin Nişan Törenine Katıldı

MHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, gün boyu süren seçim çalışmalarının ardından İkitelli’de bir çiftin nişan törenine katıldı.

MHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, gün boyu süren seçim çalışmalarının ardından İkitelli’de bir çiftin nişan törenine katıldı. Karakoç, daha sonra Güngören’de Tokatlıların Derneğini ziyaret etti.

MHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç’un seçim çalışmaları bugünde sürdü. Karakoç, gün boyu süren çalışmaların ardından akşam saatlerinde bir gencin nişan törenine katıldı. İkitelli’deki törenin ardından çifte mutluluk dileyen Karakoç, daha sonra Güngören’de bulunan Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Erdem Karakoç, “Türkiye’de görebildiğim; 1950’li yıllarda 12 başbakanlık yapan, 12 yıl cumhurbaşkanlığı yapan bir İsmet İnönü vardı. İsmet İnönü aslında memlekete büyük hizmetler yapan bir adamdı ama Türkiye İsmet İnönü’den bıkmıştı. Niye bıkmıştı sağına bakıyordu İsmet İnönü, soluna bakıyordu CHP. Bakıyorlardı ki hiçbir şartla kurtuluş yok. Askerinde büyük desteği var, Türkiye’deki güç merkezlerinin desteği var. Ama önüne sandık gelince 1950 yılında biliyorsunuz Demokrat Partinin meşhur sloganı var; ‘Yeter söz milletindir’ Böyle denilince İsmet İnönü bir daha iktidar rüyası göremeyecek hale geldi. Benim gözümde bugünkü Sayın cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün bir benzeri” dedi.

Karakoç konuşmasının sonunda, “Yeter söz milletin. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun’’ diyerek bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.