MHP Adayı Karakoç: “Hedefimiz Ülkenin Başbakanlığını Almak”

MHP Adayı Karakoç: “Hedefimiz Ülkenin Başbakanlığını Almak”

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Afşinliler Derneği’ni ziyaret etti. Karakoç, “Bugün hedefimiz ülkenin başbakanlığını almak. Seçime başbakan olmak hedefiyle gidiyoruz. Doğrudan milletimi...

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Afşinliler Derneği’ni ziyaret etti. Karakoç, “Bugün hedefimiz ülkenin başbakanlığını almak. Seçime başbakan olmak hedefiyle gidiyoruz. Doğrudan milletimize giderek” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Afşinliler Derneği’nin daveti üzerine Florya’da bulunan dernek binasını ziyaret etti. Burada dernek üyeleriyle bir araya gelen Karakoç, “Yıllardır siyasetin içerisindeyiz. Yolumuzu meşakkatli yol. Devlet diyen ama 5 defa idamla yargılanan Alparslan Türkeş’in oluşturduğu çizginin adamlarıyız. Elbette siyaset yapıyoruz, önemli makamlara gelmek istiyoruz” dedi.

Karakoç, “Siyaseti yaparken ülkeyle ilgili kararlara katılmak istiyoruz. Bizim liderimiz Alpaslan Türkeş’te memleketle ilgili her karar katılmak istemiş ama millet ne kadar icazet verdiyse o kadar katılmış. Bugün hedefimiz ülkenin başbakanlığını almak. Seçime başbakan olmak hedefiyle gidiyoruz. Doğrudan milletimize giderek. Milletimizin gözümüzün içine bakarak sorduğu sorulara cevap vererek çare arayacağız. 7 Haziran’da sandıklar açıldığında Türkiye başka bir Türkiye olacak” diye konuştu.

Karakoç, konuşmasının ardından dernek yöneticileri ile bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.