MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel:

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, kentin çok güzel bir hastaneye kavuşmasına rağmen doktor sıkıntısı nedeniyle acil serviste hastaların sıra beklediğini söyledi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, kentin çok güzel bir hastaneye kavuşmasına rağmen doktor sıkıntısı nedeniyle acil serviste hastaların sıra beklediğini söyledi.

Düzenlediği haftalık basın toplantısında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin doktor sıkıntısına değinen MHP İl Başkanı Raşit Demirel, “Evet Afyonumuz çok güzel bir hastaneye kavuşmuştur. Sebep olan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yeni faaliyete geçen Devlet Hastanesi’nde doktor sayısı yeterli olmadığından acile gelen her vatandaş acil girişinde sıra almak zorunda kalmaktadır. Acilde hiç sıra olur mu? Zaten acil diye geliyor hasta. Gece geç vakitlerde bile durum aynı. Doktorlarımız sanki fabrika işçisi gibi hastaların birini muayene odasına alırken bir diğerine de ilaç yazmaya çalışıyorlar. Hastanelerimize gerekli olan sağlık elemanlarının bir an önce artırılmasında fayda vardır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.