MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Parsak Sel Afeti Bölgesinde

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Parsak Sel Afeti Bölgesinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Mehmet Parsak, Şuhut ilçesinden yaşanan sel baskınının ardından felaket bölgesine giderek incelemelerde bulundu.Şuhut’ta geniş b...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Mehmet Parsak, Şuhut ilçesinden yaşanan sel baskınının ardından felaket bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Şuhut’ta geniş bir partili grup tarafından karşılanan Parsak, öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, taşkın felaketi ve yaşanan tahribatla ilgili bilgi aldı. İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Parsak, iş kazaları başta olmak üzere, taşkın, sel, deprem gibi doğa olayları sonrasında hükümet yetkililerinin hep aynı şeyleri söylediğini kaydeden Parsak “Madenlerimizde iş kazaları oluyor, yüzlerce insanımız hayatını kaybediyor hemen sonrasında ‘ölmek, bu işin fıtratında var’ açıklamalarıyla karşılaşıyoruz. Deprem oluyor, sel oluyor, ‘Allah’ın takdiri biz ne yapalı’ diyorlar. Böyle bir yaklaşımı akla uygun kabul edebilmek imkansızdır. Tamam, her şey elbette yüce Allah’ın takdiridir ancak hükümetin başında bulunanlar da gerekli tedbirleri almakla yükümlüdür, meydana gelen doğal afetler, hükümetin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz” dedi.

MHP Şuhut ilçe yöneticileri, belde, köy ve mahalle temsilcileri ile uzun uzun sohbet eden Parsak, Şuhut ve köylerinin eksikleri ve ihtiyaçlarını tek tek dinledi. Yaklaşan seçimlere de değinen Parsak, “İnşallah 7 Haziran sonrasında, 13 yıldır bir şekilde giderilemeyen bu eksiklikler tamamen giderilecek, Türkiye’nin en büyük sorunu görev başındaki hükümettir ve bu sorunu da milletimiz ile elbirliği içinde çözeceğiz inşallah” dedi.

“SEÇİMLERDEN BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ”

Genel seçimlerde Şuhut’ta ve Afyonkarahisar’da birinci parti olacaklarını belirten Parsak, “Düne kadar anket manipülasyonları ve yandaş basının desteğiyle MHP’nin gücünü saklamaya çalışanlar, bugün farklı kaynaklar tarafından kamuoyuna sunulan sonuçlar itibariyle susmuş durumdalar. Milletimizin MHP’ye sevgisi, güveni ve teveccühü artık saklanamayacak düzeydedir. Türk devletini ve Türk milletini bölmeye çalışanlara, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerini tahrip ederek, kişisel saltanatları uğruna bir rejim bunalımı çıkarmaya kalkışanlara, milletimizin kaynaklarını kendi aralarında bölüşüp, yolsuzluk ve hırsızlık bataklığında kaybolanlara buradan açıkça sesleniyorum; ’Bittiniz, bunu herkes gibi siz de görüyorsunuz. Sevgi, para değildir, haram para gibi saklayabileceğiniz bir şey değildir. Bu milletin bize olan sevgisini saklayamazsınız’” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.