MHP Aydın İl Başkanı Alıcık: “92 yaşındaki kadını öldüren üç hilal dövmeli şahsın teşkilatımızla bağı yok”

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık: “92 yaşındaki kadını öldüren üç hilal dövmeli şahsın teşkilatımızla bağı yok”

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Katilin Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhisar ilçe teşkilatımızla ve Sultanhisar Ülkü Ocaklarımız ile hiçbir bağı yoktur, olamaz" dedi.

Aydın'da dün evinde ölü bulunan 92 yaşındaki kadının katil zanlısının, adliyeye sevki sırasında bileğindeki üç hilal dövmesinin görüntülenmesi nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli anlının bileğindeki üç hilal dövmesinin araştırılmasını istedi. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı soruşturma açarken, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Katilin Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhisar ilçe teşkilatımızla ve Sultanhisar Ülkü Ocaklarımız ile hiçbir bağı yoktur, olamaz" açıklamasını yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün arefesinde Sultanhisar İlçesinde yaşanan cinayet insanım diyen herkesin kanını dondurduğunu belirterek kadına yönelik saldırılara tepki gösteren İl Başkanı Alıcık şu görüşlere yer verdi:

“92 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunduktan hemen sonra boğarak öldüren katil, Aydın Emniyet Teşkilatımızın olağanüstü gayretleri ile Nazilli’de bir otel odasında yakalanmıştır. Bu cinayetin failinin en ağır cezaya çarptırılması insanlık onurunun bir gereğidir.

haluk-alicik-004.jpgKatilin gözaltına alındığı esnada, kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi üzerinden sosyal medyada camiamıza, partimize yönelik mesnetsiz ithamlar olmuştur. Katilin Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhisar ilçe teşkilatımızla ve Sultanhisar Ülkü Ocaklarımız ile hiçbir bağı yoktur, olamaz.

Gerek güvenlik güçlerimiz, gerek adli makamlarımız, gerekse de Aydın il teşkilatımız üç hilalli dövmeyle afişe edilen cani hakkında ihtiyaç olan incelemeleri derinleştirmiştir. Konuyu yakından takip etmekteyiz. Bir kadına el uzatan, dil uzatan, kanına ve canına kast eden bir yaratığa tahammülümüz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığımız, lekesiz, gölgesiz ve şüphesiz ambleminin istismarına, adi bir suçlu vasıtasıyla karalanmasına asla göz yummayacaktır. Süreç nereye gidiyorsa oraya kadar götürülmesini, katilin cezasını bulmasını, eğer varsa arkasındaki provokatörler deşifre edilmesini bekliyoruz. Kadın cinayetlerini, kadına şiddeti bütün kalbimizle ve hissiyatımızla lanetliyoruz. Cennet Aydın kentimizde katledilen merhumeye Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Kadın ve şiddet kelimelerinin yan yana gelmediği günlerin yaşanması dileğimizdir.

r-1-037.jpgr-2-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.