MHP Aydın Milletvekili Aday Adayları Netleşti

MHP Aydın Milletvekili Aday Adayları Netleşti

1 Kasım 2015 erken seçimleri MHP Aydın Milletvekili aday adayları listesi netleşti.

7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurulamadı ve 1 Kasım'da seçimlerin tekrarlanması gerekiyor. MHP Aydın Milletvekili aday adayları listesi netleşti.

MHP milletvekilleri TBMM girmek için 1 Eylül'de aday adaylığı için başvurular başladı 6 Eylül'de sona erdi. MHP bu seçimlerde daha yüksek oy almak için aday adaylığı başvurularında ince eleyip sık dokumaya çalışacak.

17 ERKEK 3 DE KADIN VAR

Aydın'dan aday adaylarının listesi belirlendi. 26. dönem Aydın milletvekili olabilmek için MHP genel merkezine 20 başvuru yapıldı ve bunların 17 tanesi erkek 3 de kadın var. Listede 15 üniversite 5 de lise mezunu yer alıyor.

Bunların 19 tanesi ilk defa milletvekili olmak için aday olmuş kişiler. 6 Eylül pazar akşamı biten başvurulardaki tek amaç 1 Kasım 2015 tarihli seçimler ertesinde milletvekili olabilmek. Aydın adayları şu şekilde sıralandı.

Ahmet Kaya, Ahmet Özkan, Ali Uzunırmak, Aydemir Durmuş, Deniz Depboylu, Fevzi Köse, Hayri Güleç, Hilmi Bolatoğlu, Hüseyin Karagöz, Hüsniye Kozan, Mehmet Beliğ Azbazdar, Mehmet Cemal Saydam, Melehat Özkan, Musa İlhan, Müfit Kır, Ömer Karakaş, Sedat Karataş, Tarcan Ülük, Mustafa Sepin, Mümtaz Avcı.

mhp-adat-adayi-listesi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.