MHP Denizli İl Başkanından Türkeş’e Tepki

MHP Denizli İl Başkanından Türkeş’e Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan bakanlık teklifini kabul eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i eleştirdi. Öztür...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan bakanlık teklifini kabul eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i eleştirdi. Öztürk, "Soyadından dolayı bu makama geldi. Yoksa partide çaycı bile olamazdı" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümeti için bakanlık teklif ettiği isimlerden Tuğrul Türkeş’in bakanlığı kabul etmesine MHP’den tepkiler gelmeye devam ediyor. Birçok isim sosyal medyadan Türkeş’i eleştirirken, son olarak MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Tuğrul Türkeş’i eleştirdi. Öztürk, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal’ın ardından bir isimle daha görüşmüştü. Bunun da MHP’li olduğunu Genel Başkanımız Devlet Bahçeli biliyordu. Ancak açıklamadı. Şimdi bu ismin kim olduğu daha da netleşti.Tuğrul Türkeş’in teklifi kabul etmesi MHP açısından bir rahatlama getirecektir. Soyadından dolayı genel başkan yardımcılığına kadar yükselmiştir. Soyadı olmasa partide çaycı bile olamazdı. Partide sıkıntı çıkarmayı bırakın bizi daha da kenetleyecek bu olay" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.