MHP Denizli’ye Yeni Yönetim Atandı

MHP Denizli’ye Yeni Yönetim Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı’ndan istifa eden Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin yerine Feridun Ünal atandı.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı’ndan istifa eden Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin yerine Feridun Ünal atandı.

MHP Genel Merkezi’nin Türkiye çapında yeniden bir yapılanmaya gideceği yönünde bilgi alan MHP Denizli İl yönetimi istifa etmişti. Yaşanan istifanın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, il başkanı olarak Feridun Ünal’ın atandığına dair yazıyı il başkanlına gönderdi. 74 kişiden oluşan yeni yönetimde eski belediye başkanları, eski il yöneticilini aldığı görüldü. Yaşanan gelişmelerin ardından MHP Denizli eski il başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri sosyal paylaşım sitesinden veda mesajı yayınladı. Yeniçeri seçimlerde yalnız kaldıklarını ve gerekli desteği göremediklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi bu iki buçuk yıllık süreçte; dört adaylı bir il kongresi, çetin bir MHP Kurultayı, Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geçirdik. Türkiye için oldukça önemli olan bu süreçte MHP İl Başkanlığı görevinde bulunmak hem çok gurur verici, hem de çok sorumluluk isteyen ve zor bir görevdi. Görev süremiz boyunca Denizli halkının sevgisini kazanacak bir çalışma ortaya koymak istedik. Yerel seçimlerde adayını beğenmeyip, başka partilerin adaylarına çalışan arkadaşlarımızı gördüm. Kendini MHP'nin üzerinde gören ve teşkilatları alaya alan adaylarımızı gördüm,Yerel seçimlerde seçimleri kaybettik diye sokakta göbek atan tecrübeli MHP’lileri gördüm. Ülkücülüğün,Türk Milliyetçiliğinin bıyık bırakmak olmadığını, sert bakışlara sahip olmak olmadığını, sokaklarda kavga etmek olmadığını, boş boş kahve köşelerinde konuşmak olmadığını anlarsınız" dedi.

MHP DENİZLİ’YE YENİ YÖNETİM ATANDI

MHP DENİZLİ’YE YENİ YÖNETİM ATANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.