MHP İl Başkanı Köse; “İçimizdeki Çürükleri Temizleyeceğiz”

MHP İl Başkanı Köse; “İçimizdeki Çürükleri Temizleyeceğiz”

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın MHP olarak içlerindeki çürükleri temizleyerek daha güçlü bir şekilde mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

- MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın MHP olarak içlerindeki çürükleri temizleyerek daha güçlü bir şekilde mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, grup kararına uymayarak Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında katılmayan MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Kontenjan Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz’ın Disiplin Kuruluna sevk edilmesiyle ilgili süreci değerlendirdi. MHP il binasında düzenlenen toplantıda Köse’ye MHP Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul, MHP Efeler İlçe Başkanı Yusuf Sayın Türk ve MHP’li Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Nargiz ile partililer eşlik etti.

MHP olarak halkın seçimine saygı duyduklarını ifade eden MHP İl Başkanı Fevzi Köse, “Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi 14 Nisan günü kendiliğinden toplanması gerekiyordu ve o gün herkes toplantı saatini bekledi. Sonra bize toplantının yapıldığı ve ertelendiği söylendi. Bu toplantının fiilen yapılması mümkün değildir. Bu toplantı fiilen yapıldıysa eğer toplantı görüntü videolarını kamuoyu ile paylaşın. Eğer bu toplantı yapılmadan yapıldı olarak gösteriliyorsa burada çok önemli bir hukuk tanımazlık ve çok önemli bir ahlaki sıkıntı vardır. Bu toplantı neden yapılmadığı 16 Nisan günü anlaşıldı. Birçok Meclis üyesi arkadaşlarımıza bazı teklifler gitmiştir. Aydın halkını iradesi ile Meclis çoğunluğu sağlayamayan Özlem Çerçioğlu, ayrı bir operasyon yapmıştır. Günümüzde ihanet edenler, zayıf karakterli insanlar her zaman vuku bulmuştur. Hainler her zaman vardır, MHP’nden de maalesef çıkmıştır ama biz içimizdeki çürükleri temizleyerek, dürüst, ilkeli bir siyaset yapacağız. Bu zayıf karakterli insanlara yapılan bazı tekliflerin neler olduğunu kamuoyu önümüzdeki günlerde görecektir. Ben bugüne kadar insanlar üzerinde güven anlayışını esas edinmişimdir. MHP Teşkilatı çatısı altında 22 yıldır ilçe Başkanlığı, 5 yılda meclis üyeliği yapmış insanı güvenmeyip kime güveneceğim. MHP’nin teşkilatları dünden daha dik, dünden daha birbirine sarılmış olarak, daha güçlü olarak yoluna devam edecektir” dedi.

MHP Grubu’nun Aydın Büyükşehir Meclisi’ndeki hukuksuz yönetim anlayışını protesto etmek için salonu terk ettiğini açıklayan Köse, “Biz uzlaşıyla Aydın’ı idare etmek ve Aydınlılara hizmet etmek istiyoruz. Aydın’a gelecek olan hizmetlere engel olmayı asla düşünmedik, bundan sonrada düşünmeyeceğiz. Bugünlerin yaşanmasına neden olanlar bunun hesabını verecek. Hem partimiz ve de Aydınlılara hesap verecekler. Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'ne katılmayarak partimize ve Aydınlılara ihanet etti. Bir gün istifa edeceği diyor, sonra ifadesini değiştiriyor. Ancak biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Kendisi partiden ihraç edilecek. İfadesini almak için yasal süre Perşembe gün doluyor. İçimizdeki çürükleri temizleyeceğiz" diye konuştu.

hasan-nargiz.jpg“TUĞRUL OZAN'IN İZMARİT KADAR DEĞERİ YOK”

Köse'nin ardından konuşan MHP Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Nargiz de, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önce ertelen ve daha sonra gerçekleştirilen iki toplantı arasında yaşanan olaylarla ilgili bilgiler verdi. Nergiz, “Bazı arkadaşlarım gibi bana da belediye meclis toplantısına katılmamam yönünde teklif geldi. İsmini vermek istemiyorum ama bir arkadaşımız bana, ben elçiyim ne isterseniz söyleyin. Eğer teklifimizi kabul ederseniz büyüklerimiz sizinle görüşecek. Ben, davasını para uğruna satacak bir insan olmadığım için görüşmeyi çok kısa kestim. Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz’ın böyle bir teklifi kabul edebilecekleri aklımın ucundan bile geçmedi. O yüzden bana gelen teklifi onlarla paylaşa gereksinimi dahi duymamıştım. Tuğrul Ozan 22 yıllık hem arkadaşım hem de meslektaşım. 30 Mart yerel seçimlerinde birlikte mücadele ettiğimiz Tuğrul Ozan bana, partimize, davamıza ihanet etmiştir. Ancak kendisinin yaptığı bu hareket sonrası gözümde sigara izmariti kadar değeri kalmamıştır" şeklinde konuştu.

MHP İL BAŞKANI KÖSE; “İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜKLERİ TEMİZLEYECEĞİZ”

MHP İL BAŞKANI KÖSE; “İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜKLERİ TEMİZLEYECEĞİZ”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum