MHP İl Başkanı Yılmaz; “Honaz üretken belediyecilik ile tanışacak"

MHP İl Başkanı Yılmaz; “Honaz üretken belediyecilik ile tanışacak"

Cumhur İttifakı Honaz Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Honaz'ı "Dik baş, tok karın, mutlu yarın" ana teması ve birliğin gücüyle herkes için herkese göre belediyecilikle buluşturacağız"...

Cumhur İttifakı Honaz Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Honaz'ı "Dik baş, tok karın, mutlu yarın" ana teması ve birliğin gücüyle herkes için herkese göre belediyecilikle buluşturacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi, Denizli'de 4 adayının bulunduğu ilçelerden biri olan Honaz'daki Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) miting havasında geçen bir törenle açtı. SKM açılışına MHP MYK Üyesi Ali Uçak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile koordine sağlanamadığı için Honaz'ın 5 yıldır yeterli hizmet alamadığını belirten MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Biz Honaz'ı hep birlikte, yeterli hizmet üretemeyen Cumhuriyet Halk Partisinden kurtaracağız. Bugün demlenmiş bir CHP görüyoruz, yerel yönetimlerden uzak. İstanbul'da yaptıklarına bir bakın. Orada kent ittifakı deniyor, kent ittifakının ne olduğu kamuoyunun gözü önünde. Biz Honaz'a güveniyoruz, Honaz ilçemiz halkına inanıyoruz. Honaz'ın Denizli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışamadığı için de hizmetten 5 yıl geri kaldığını biliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yaptığı icraatları muhalefet partisi adayları sayamaz bile. Honaz'ın kaybettiği 5 yılı hep birlikte geri alacağız. Biz Ali Semerci'ye güveniyoruz. 31 Mart günü sandıklar kapanana kadar Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan için, Honaz Belediye Başkan Adayımız Ali Semerci için gece gündüz demeden katkı sağlamaya devam edeceğiz. Honaz üretken belediyecilik ile tanışacak. Honaz'ı "Dik baş, tok karın, mutlu yarın" ana teması ve birliğin gücüyle herkes için herkese göre belediyecilikle buluşturacağız. Honaz bizim, Denizli hepimizin" dedi.

"Denizli'nin büyükşehir olmaması için dava açanlar bugün aday olarak çıkıyor"

Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur ittifakının Türkiye'nin geleceği olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör de "Allah'ın izniyle hedefimiz Honaz'da Cumhur İttifakı kazanacak. Denizli'de Cumhur İttifakı kazanacak. Türkiye'de Cumhur İttifakı kazanacak. Biz CHP gibi PKK sempatizanlarıyla ve onların işbirliğiyle iş yapan olmadık, Allah'ta bize bunu nasip etmesin" ifadelerini kullandı.

Ali Semerci'nin her sözünün kendi sözü olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Başkan Adayı Ali Semerci'nin ilçe ile alakalı güzel hayalleri olduğunu söyleyerek, birlikte güzel adımlar atacaklarını ifade etti. 2013 yılında çıkan büyükşehir yasasını Anayasa Mahkemesine dava açarak durdurmak isteyenlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan, "2012 yılında meclisten Büyükşehir kanunu çıktığında birileri o kanunu Anayasa mahkemesine götürdü. "Büyükşehri kanunu iptal edilmelidir" diye. Anayasa Mahkemesi bizi çağırdı. Biz "Büyükşehir Denizli'miz için olmazsa olmaz. Birçok sıkıntı var, çözülmesi için büyükşehir olmak gerekir" dedik. Anayasa Mahkemesi değişik incelemelerin ardından davayı reddetti. O davayı açanlar sonra burada büyükşehir belediye başkanlığına aday olarak çıkıyor. Hani büyükşehir istemiyorduk. Hani kötüydü. Köy köy, belde belde dolaşarak "Büyükşehirden buraya nasıl hizmet gelecek? Büyükşehir demek, büyük vergi demek. Altında ezileceksin" dediler. Bizde dedik ki "Biz size hizmet etmeye hizmetkar olmaya geliyoruz." Denizli'de ne varsa ilçelerinde köylerinde de aynısı olacak dedik" şeklinde konuştu.

Denizli'de 20 belediye başkan adayı olduğunu hatırlatan MHP MYK üyesi Ali Uçak, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla 15 ilçede Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adaylarını onurla, şerefle, gururla destekliyoruz. 4 ilçede de Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adaylarımız var. Cumhur İttifakı tüm teşkilatlarıyla 4 adayımızı da onurla, gururla şerefle destekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.