MHP İlçe Yönetiminden, Başkan Kayalı’ya Ziyaret

MHP İlçe Yönetiminden, Başkan Kayalı’ya Ziyaret

MHP Kuşadası ilçe yönetimi, Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

- MHP Kuşadası ilçe yönetimi, Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kuşadası MHP İlçe Başkanı Cemal Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette ağırlıklı olarak Kuşadası’nın çözüm bekleyen sorunları konuşuldu. Kuşadası Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yakından takip edeceklerini belirten MHP ilçe yönetimi, ilçenin sorunlarını çözmek için atılan her adıma destek olacaklarını ancak olumsuzlukların da takipçisi olacaklarını söyledi.

Bu arada, gün içerisinde Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Erdal Sezginer, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dedi. Ziyaret sırasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar ve üyeleri Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya el yapımı kurutulmuş kabaktan yapılan masa abajürü hediye etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı “Kuşadası’nın imajını yükseltmek ve ilçede yaşayanlara özledikleri hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımız sırasında verilen her türlü desteğe ihtiyacımız var” dedi.

MHP İLÇE YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN KAYALI’YA ZİYARET

MHP İLÇE YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN KAYALI’YA ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.