MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş:

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karataş mesajında egemenliğin kayıtsız şartsız Türk milletinde olduğunu hiçbir zümre, kişi ve kuruluşun millet egemenliğinin üstünde olmadığını vurguladı.

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Karataş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan’ı kutlamak bizim için milli bir onur ve milli bir coşkudur. 23 Nisan demek aynı zamanda bir milletin emperyalizme karşı topyekun ortaya koyduğu azim ve kararlılığın bayrağıdır. Bu öyle bir azim ve kararlılıktır ki ezilen ve yok edilmek istenen bütün milletlere timsal olmuştur. Bu sebeple 23 Nisan demek, yüce Türk milletinin TBMM gibi kutsal bir kurumda tek bir hedefe yönelerek verdiği kutsal mücadele ile sömürgeciliğe karşı milli uyanışın ve milli başkaldırının bütün dünyada dalgalanan şanlı sancağıdır” dedi.

"BU YOLDA AND İÇTİK"

Karataş açıklamasında şunlara değindi: “Milli irademizi çelik gibi bir ruhla bütün dünyaya haykıran Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş yolunda dün hangi iradeyi taşıyorsa biz Türk milliyetçileri de bugün aynı iradeyi taviz vermeden taşıyoruz. Atatürk’ün önderliğinde verdiğimiz İstiklal Mücadelesi bugün de engel tanımadan sonsuzluğa ulaşacak; Türk milleti dünyada yeni bir iman çağı başlatacaktır. Biz bu yolda and içtik. Bu vesile ile 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarını, TBMM’yi kuran millet evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Türk milletine, dünya Türklüğüne ve bütün ezilen milletlere kutlu olsun.”

(CA-

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.