MHP İzmir’de İstifa Sonrası Boşalan Yerler Doldu

MHP İzmir’de İstifa Sonrası Boşalan Yerler Doldu

1 Kasım genel seçimlerinde yaşanan oy kaybı ile MHP İzmir yönetiminde 6 istifa yaşandı. İstifa ile boşalan yerlere yeni isimlerin geldiğini belirten MHP İl Başkanı Necat Karataş, “İstifalar sonrası bo...

1 Kasım genel seçimlerinde yaşanan oy kaybı ile MHP İzmir yönetiminde 6 istifa yaşandı. İstifa ile boşalan yerlere yeni isimlerin geldiğini belirten MHP İl Başkanı Necat Karataş, “İstifalar sonrası boşalan yerler yönetimin içinden dolduruldu. Yönetmeliğimiz gereği gerekeni yaptık ve bundan sonra MHP İzmir olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1 Kasım genel seçimlerinde yaşanan oy kaybının ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli üzerinden başlayan tartışmalar İzmir’e sıçramıştı. MHP İzmir teşkilatında 6 yönetici ve 1 üye istifa etti. Yeni yönetimde boşalan yerlerin yeri bugün doldu. MHP İzmir’de STK, vakıf, sendika ve hemşehri derneklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un yerine Bahadır Altınkesen getirildi. Yerel yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Dönmez’in yerine Avni Güngüler, Mesleki Odalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Tüzemen’in yerine Levent Gülebastı, AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alpay Gökmen’in yerine Seyit Ali Aslan getirildi. İstifa eden İl Başkanvekilleri Hakan Ürün ve Mehmet Koyukan’ın yerine yeni isim atanmadı. İl Başkanvekili görevini Veysel Şahin tek başına yürütecek. MHP İzmir İl Başkanlığı’nın çalışmalarına devam edeceğini belirten Necat Karataş, “İstifalar ile boşalan yerlerin yerine yeni isimler geldi. yönetim içinden görev dağılımı yapıldı. Şu an seçim tespit raporumuzu hazırlıyoruz ve önümüzdeki günlerde genel merkeze bunu sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.