MHP Konferanslara Hazırlanıyor

MHP Konferanslara Hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, beş ilçede kongrelerini tamamladı. İlçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Necat Karataş, “Genel seçimlere her şekilde hazırız, ister olağan ister baskın seçim olsun, yeminimiz var; haksızlığa, yolsuzluğa

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, beş ilçede kongrelerini tamamladı. İlçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Necat Karataş, “Genel seçimlere her şekilde hazırız, ister olağan ister baskın seçim olsun, yeminimiz var; haksızlığa, yolsuzluğa, sömürücülüğe, rüşvete ve talana dur demek için MHP iktidar olmalıdır. İzmir il teşkilatı olarak buna hazırız” dedi.

Menderes ve Selçuk İlçe kongrelerini cumartesi günü, Foça, Dikili ve Kınık kongrelerini pazar günü tamamlayan MHP İzmir’de gözler şimdi Genel Merkezin Türkiye genelinde gerçekleştireceği “Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası” programına çevrildi. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu ile birlikte iki MYK üyesinin konuşmacı olarak katılacağı Konferans 18 Aralık 2014 Perşembe günü saat 17.00’de Fuar-Kültürpark 1-B Salonunda gerçekleştirilecek. Konferansa İzmir’in bütün soysal, siyasi ve ekonomik teşekkülleri, STK’lar ve parti mensupları davet ediliyor. Konferans ile ilgili açıklama yapan il başkanı Karataş, şöyle konuştu: “Son yaşanan 13 Aralık operasyonu daha sıcak, geçmişte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin AKP ile ilgili uyarılarını önemsemeyenler şimdi ne kadar haklı olduğunu her olayda görüyor. Milli değerlerden uzak, millet gerçeklerinden bihaber BOP eşbaşkanı ve şürekasından daha ne beklenecekti ki? Yargı etki altında, basın göz altında suçlular koruma altında! Yolsuzluk ve rüşvet skandalının milletimizin sırtına sapladığı hançeri ve bunu kimin sapladığını gördük, unutmadık, unutmayacağız. Yaşadığımız sürece de yüzlerine haykıracağız! Konferansımızda da bu konuları tafsilatlı olarak değerli konuşmacılarımızdan dinleyeceğiz."

Milletin malını yakınlarına ve yandaşlarına peşkeş çekenlerin utanmadan saltanat sürdüğünü anlatan Karataş, "17 ve 25 Aralıkta bunları yakalamaya çalışanlar ise ceza görüyor! Bu da yetmezmiş gibi bir yıl sonra 13 Aralıkta da rüşvet ve yolsuzluğu takip eden yayın kuruluşları ve basın mensupları gözaltına alınıyor. Bu baskıları ve zulümleri kabul etmiyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Necat Karataş açıklamasının son bölümünde ise; “Kimse milletin malını milletten gizli harcayamaz bunun bir ismi var, onu da AKP ve mensupları çok iyi bilir. Biz bütün hemşehrilerimizi ve milletimizi bu konuda uyanık olmaya çağırıyoruz. Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası ile ilgili tertip ettiğimiz konferansımıza tüm İzmirlileri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.