MHP Köse Yeni Yönetimine Onay Bekliyor!

MHP Köse Yeni Yönetimine Onay Bekliyor!

Yaşanan istifalar nedeniyle zor günler yaşayan MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, yeni yönetim kurulu listesi hazırladı. Listeyi Genel Merkez’e götüren Köse Ankara’dan onay bekliyor.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Yaşanan istifalar nedeniyle zor günler yaşayan MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse başkanlığındaki 25 kişiden oluşan yönetim geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen istifalar nedeniyle 8 kişi kalarak yasal olarak düştü.

GENEL MERKEZ HENÜZ ONAY VERMEDİ

Yönetimin düşmüş olmasına rağmen görevine devam eden MHP’li Köse, yeni yönetim kurulu listesi hazırladı. Listeyi Genel Merkez’e götüren Köse Haziran ayından bu yana Ankara’dan onay bekliyor.

"KÖSE SUÇ İŞLİYOR"

Hazırladığı liste Genel Merkez tarafından henüz onaylanmayan Fevzi Köse’nin suç işlediğini iddia eden bir partili, “Köse başkanlığındaki yönetim yaşanan istifalar nedeniyle düştü. Köse, partiyi kalan 8 kişi ile yönetmeye çalışıyor. 8 kişinin yarısı da toplantılara katılmıyor. Bu durumda Köse, yeni bir liste hazırlayarak Genel Merkez’e sundu. Ancak geçen zaman içinde Ankara onay vermedi. Genel Merkez’in onay vermediği Köse, il başkanıymış gibi davranıyor. Basın açıklaması yapıyor, resmi törenlere katılıyor. Fakat yönetimde çoğunluk olmadığı için karar alınmıyor. Parti karar defteri incelendiğinde bu gerçek ortaya çıkacaktır. Fevzi Köse suç işliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum