MHP lideri Bahçeli: "Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez"

MHP lideri Bahçeli: "Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşan 23 Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Mücadelemiz İstanbul’un geleceğinin yabancı başkentlerde belirlen...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşan 23 Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Mücadelemiz İstanbul’un geleceğinin yabancı başkentlerde belirlenemeyeceğini göstermek. Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez. İstanbul’un talihi terör yuvalarından gelen talimatlarla tayin edilemez. Şunu bilhassa ifade ediyorum ki, İstanbul 23 Haziran’da geleceğini oylayacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da bir otelde düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi. Programda Pençe Harekatı ve 23 Haziran seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “27 Mayıs’ta başlayan Pençe Harekatı’nın başarıya ulaşması başlıca dua ve dileğimdir. Huzurlarınızda diyorum ki, Türkiye’yi bölmeye, kardeş kavgası çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. İşte bu birlik ve beraberlikle İstanbul’da tarihi bir seçimi yapacağız. 23 Haziran’da umudun, huzurun, cumhurun, ahlakın, kardeşliğin yanında duracağız, helalin tarafında bulunacağız. Ortak gayemiz İstanbul’un ehline emanetini sağlamaktır. İstanbul ehline emanet edilmezse bin yıllık kardeşliğimiz zarar görecektir. İstanbul ehline emanet edilmezse kaynaşma potamız küflenecek, medeniyet cevherimiz karalanacaktır. Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak istenen oyunların kuşkusuz farkındadır. İstanbullu kardeşlerimin kurulan ve kurgulanan kirli tezgahları bozacağından şüphem yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi yeniden seçim kararının alındığı günden itibaren İstanbul’u karış karış gezmekte, vatandaşlarımızla kucaklaşmaktadır. İnkarcılar bilse ne yazar, bilmese ne çıkar, üç hilal İstanbul’un her yanındadır. Milletimizden aldığımız işaretler 23 Haziran’da emanetin ehline yani Cumhur İttifakı adayı Sayın Binali Yıldırım Bey’e verileceğini göstermektedir” dedi.

“Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez"

İstanbul seçmeninin 23 Haziran’da megakentin geleceğini oylayacağına dikkat çeken Bahçeli, “CHP’nin ve işbirlikçilerinin çarpık ve mahsurlu siyaseti eriyiştedir, iniş halindedir. Süreç içinde herkes mayasının gereği neyse onu yapmış, zilletin foyası ortaya çıkmıştır. Bunların attıkları her adımda maskeleri düşüyor, gizli gündemleri bir bir deşifre oluyor. Mücadelemiz İstanbul’un geleceğinin yabancı başkentlerde belirlenemeyeceğini göstermek, İstanbul’un geleceğini güvence altına almak içindir. Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez. İstanbul’un talihi terör yuvalarından gelen talimatlarla tayin edilemez. Şunu bilhassa ifade ediyorum ki, İstanbul 23 Haziran’da geleceğini oylayacaktır. Malum aday da kendini destekleyen çevrelerin hizmetine gireceğini, yörüngelerinden çıkmayacağını tasdik edercesine açıklamalarına ve söylemlerine devam etmektedir. Terörist başının heykelini dikme hayalinde olan bir hainin çizgisini beğendiğini dile getiren CHP adayından İstanbullu vatandaşlarımıza gelecek bir fayda yoktur. Hakkı olmadığı halde havaalanı VIP terminalini kullanmaya kalkan, kendisine müsaade edilmeyince işini dürüstçe yapan valimize ağır hakaretler savuran kirli ağızdan İstanbul için hayırlı bir sözün çıkması beklenmemelidir. Sayın Binali Yıldırım 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önümüzdeki beş yılda İstanbul’a Allah’ın izniyle, İstanbullu kardeşlerimizin emsalsiz desteğiyle hizmet edecektir. İstanbul düşmeyecek, fetih ruhu silinmeyecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.