MHP Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

MHP Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan her şey olabilir, her makama ulaşabilir ancak şu fani dünyada olamayacağı, layık görülemeyeceği bir tek şey varsa o da milliyetçiliktir" dedi.MHP Genel Başka...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan her şey olabilir, her makama ulaşabilir ancak şu fani dünyada olamayacağı, layık görülemeyeceği bir tek şey varsa o da milliyetçiliktir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda "MHP Seçim Beyannamesi"ni açıklıyor. "Ya bu vatanda yaşayacağız ya da bu vatan uğruna seve seve can vereceğiz" diyen Bahçeli, "Ya bu topraklar üzerinde yaşayan millet bir ve kardeşçe kalacaktır ya da Türk milletinin kayıplarına yeni halkalar eklenecektir. Göbek bağımızın kesileceği yer daima son nefesimizi vereceğimiz yer olacaktır ve bu hakikati ne Recep Tayyip Erdoğan ne Davutoğlu ne İmralı canisi ne bölücü mihraklar ya da işbirlikçileri değiştiremeyecektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, milliyetçiliğin kirli niyetlerin, hain taleplerin, küresel projelere tutunanların ve hasmane zihniyetlerin diline yakışmadığını belirterek, "Milliyetçilik her şeyden önce mensubiyet bilincine erişmiş, Türk milleti sevgisinde erimiş yüce gönüllerin ahlaki, vicdani ve manevi mükafatıdır. Bayrağın indirilmesine seyirci kalan, vatan topraklarını bırakıp kaçan bir adam olsa olsa milliyet fukarası, millilik yoksunudur. Milleti 36’ya ayıran birisi milliyetçiliğin olsa olsa düşmanıdır, dava arkadaşlarıma ’faşist’, ’kafatasçı’, ’Fatiha bilmeyenler’ diyerek aşağılayan bir adamın değil milliyetçi olmaktan bahsetmek insani değerleri bile tartışılmalıdır. ’Türklükle karşıma gelmeyin’ diyen birisine itibar etmek, istismarına kanmak söz konusu değildir. ’Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum’ sözlerini kurşun gibi ağzından çıkaran, PKK’yla masa kurup oturan, sonra U dönüşü yaparak bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır. Bu itibarla Erdoğan her şey olabilir, her makama ulaşabilir ancak şu fani dünyada olamayacağı, layık görülemeyeceği bir tek şey varsa o da milliyetçiliktir" dedi.

"BİZ HIRSIZLIĞIN KÖTÜLÜĞÜNÜ KONUŞUYORUZ, ONLAR UYGULUYORLAR"

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Diyarbakır’a gidince Kobani’yi selamlayan, Osmaniye’de Oğuz töresine atıf yapan, Konya’da Mevlana’yı hatırlayan, İstanbul’da Eyüp El Ensari diyen, Kastamonu’da Şeyh Şabani Veli’yi diline dolayan, bazen serok bazen çamur, kimi zaman Ahmet Sani, çoğu zaman fotokopi başbakan olan Davutoğlu’na da milliyetçilik on gömlek bol gelecektir. Sayın Davutoğlu senin cibiliyetin, cüssen, cesaret cüretin ve müktesabın milliyetçilikle ilgili konuşmaya elvermeyecek, bu iş senin boyunu fersah fersah aşacaktır. Davutoğlu, Erdoğan mukaddidi olmuş çıkmıştır. Bartın’da şahsıma hitaben diyor ki ’Orhun Anıtları’ndan bahseder ama Orhun Anıtları’nın yolunu kim yapar? Onlar konuşur, onlar milliyetçilikten bahseder ama Murat Hüdavendigar’ın türbesini Kosova’da kim yapar.’ Davutoğlu diyor ki biz konuşuyor, onlar yapıyormuş. Doğrudur, hakkı vardır. Biz hırsızlığın kötülüğünü konuşuyoruz, onlar yapıyorlar. Biz rezillikleri konuşuyoruz, onlar tatbik ediyorlar. Biz ihaneti konuşuyoruz onlar rekor kırıyorlar. Biz teröre teslimiyeti konuşuyoruz onlar uyguluyorlar. Biz rüşveti, hukuksuzluğu, kanunsuzluğu, asayişsizliği konuşuyoruz onlar ince ince ayrıntısına kadar icra ediyorlar. Biz şu anda konuşurken bile emin olun onlar yapacağını yapmakta, götüreceğini götürmektedir."

"BUNLARIN NE YİDÜĞÜ BELİRSİZDİR"

"Sayın Davutoğlu şayet Orhun Anıtları’nın yolunu yaptırmak seni ve saraydaki efendini milliyetçi yapıyorsa Van Akdamar Adası’nda Ermeni Kilisesi’ni baştan aşağı imar etmek acaba sizi ne yapacaktır?" diyen Bahçeli, "Yahudi cesareti madalyasını almak, Papa heykelleri altında imza atmak, papaz elbisesi giyip poz vermek size hangi sıfat ve ünvanı kazandıracaktır. Yol yapmakla milliyetçi oluyor idiyseniz 1 trilyon 370 milyar liraya kaçak ve karanlık saray diktiğinizde bu millet size ne diyecek, nasıl seslenecektir. Davutoğlu, Türkiye semalarında milli savaş uçağının uçmasını milliyetçilik olarak görmektedir. İnşallah bu hedef MHP’nin iktidarında gerçekleşecektir. Fakat tüyü bitmemiş yetimlerin nafakasından keserek 410 trilyon liraya uçan saray almak, helikopterleri sıra sıra dizmek, adeta lüks otomobil galerisi açmak söyle bize Davutoğlu sizi ne yapacaktır. Erdoğan ve Davutoğlu’nun sandık görülünce ayarı kaçmıştır. Birdenbire milliyetçilik maskesini takmışlardır. Bunlar yeri gelmiş başörtüsünü kafalarına geçirmişler, yeri gelmiş imam hatip liselerinin bahçesinde saklanmışlardır. Yeri gelmiş Batıcı, yeri gelmiş Doğucu olmuşlardır, arada sırada liberal, bazen Komünist, sık sık AB’ci, ABD’ci, Putinci, Barzani yandaşı ve İmralı havarisi ve her zaman da vicdanlarda bölücülükten hüküm giymişlerdir. Bunların ne yidüğü belirsizdir. Bunların övüttükleri yalan, ürettikleri fitnedir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.