MHP ve Devlet Bahçeli

Benim yaş grubum Rahmetli Başbuğ’un öğretileriyle büyüdü. Vatanın bölünmezliğine and içen bir neslin temsilcileri olduğumuz gibi demokrasinin de bekçileriyiz elbette.

Ancak Devlet Bahçeli’yle birlikte parti ve hareket içinde Demokles’in Kılıcı olma kavramı kök saldı. Üst üste yaşanan hezimetlere rağmen her nedense Devlet Bey kılıç olma rolüne her şeyden çok soyunduğu için MHP’nin gerçek misyonuna muhalif davranışlarla parti içi kaosa doğru hızla götürüyor bizi.

Her ne kadar kendime eski MHP’li diyesim gelse de diyemiyorum bir türlü ancak biliyorum ve rahatlıkla ifade ediyorum ki Devlet Bahçeli başkanlığındaki bir MHP’li değilim kesinlikle.

Değişen konjöktör gereği hiç kimsenin lidere duyduğu güvensizlikten dolayı oy vermeme gibi bir lüksü de yok işin kötüsü.

Hâl böyle olunca ufukta beliren umuda sımsıkı sarılmalıyız ki ben bu umuda Meral Akşener diyorum.

Biliyor ve inanıyorum ki Allah katında da aktır yüreği ki hiç bir kul tezgâhıyla karalanamaz o zaman. Aleyhinde kasetler gündeme getirilemez herhangi bir mensubiyetle itham edilemez. Düzmecesine bile ihtimal vermiyorum bunun.

Ancak herhangi bir tehditle çocuklarına yönelik bir tehditten bahsediyorum ki o zaman bile benim bildiğim Aksener'se o bu gidişle zaten çocuklarımıza bir Türkiye bırakamayacağımızın bilinciyle boyun eğmez hiçbir tehdide. Umarım Rabbim hepten bizden kaldırmamıştır rahmetini de bir güneş doğuşuna daha müjdeler Türk ulusunu.

Hayırlı ol Meral Aksener. Ülkeme hayırlı ol.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum