MHP’de Taştan İl Başkanlığı’na Aday

MHP’de Taştan İl Başkanlığı’na Aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yaklaşan İl Başkanlığı seçimleri öncesi işadamı Öztürk Taştan, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

- Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yaklaşan İl Başkanlığı seçimleri öncesi işadamı Öztürk Taştan, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

MHP Denizli İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Salih Erbeyin ve Ali Keskin, İl Başkan adayı Mehmet Baylan ve çok sayıda partili katıldı. Salona alkışlarla giren MHP İl Başkan Adayı Öztürk Taştan, “İnşallah Önümüzdeki ay partimizin il kongresini yapacağız. İl kongremizin önce Denizlimize, ülkemize ve Türk Dünyasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Peygamber efendimizin hadisi şerifinde dediği gibi ‘Birlikte rahmet Ayrılıkta azap vardır.’ İşte biz ülkemizin bölünmemesi ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için, geçmişimizi unutmadan bu günümüzün hesabını yaparak, geleceğimizi hesaplamak zorundayız. Sizlere yapılan günlük siyaseti anlatmayacağım. Bizler ekip olarak bu ateşi önce Denizli’den yakmak istiyoruz. Tabi ki buda sizlerin bu ekibe destek vermesi ile olur. Neye talip olduğumuzu biliyoruz’’dedi.

Denizli’de gündem belirleyen bir teşkilat olacaklarını ifade eden Taştan, “Ülkücü Hareketin buralara nasıl geldiğini, boynumuzda beş bin şehidimizin vebali olduğunun da farkındayız. Bu kutlu davanın duvarına bir tuğla koyan herkese şükranlarımı sunuyorum.Davamız uğruna şehit olan ağabeylerimizi rahmetle anarken onların bize nasıl bir emanet bıraktıklarının da farkında ve bilincindeyiz. Partimizde şimdiye kadar kim ne yaptıysa ,minnetle anacağımızı da bilmenizi istiyorum. Şunu özellikle söylemek istiyorum ki, asla ayrıştırıcı olmayacağız, çünkü böyle bir lüksümüzde yoktur.Her ülküdaşımız her partilimizi kardeş bilecek her vatandaşımızı sevgiyle kucaklayacağız. Dimdik duran bir teşkilat yapısı lazım. İşte biz böyle bir ekiple karşınıza çıkacağız’’ dedi.

MHP’DE TAŞTAN İL BAŞKANLIĞI’NA ADAY

MHP’DE TAŞTAN İL BAŞKANLIĞI’NA ADAY

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.