MHP’den Öğretmenler Günü Mesajı

MHP’den Öğretmenler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, geleceğin mimarları olan öğretmenlerin, her türlü özen ve saygıyı hak ettiğini söyledi.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, geleceğin mimarları olan öğretmenlerin, her türlü özen ve saygıyı hak ettiğini söyledi.

Öğretmenler Günü nedeni ile bir kutlama masajı yayınlayan MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, "Öğretmenler, geleceğimiz olan çocuklarımızı cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız. Başöğretmen Atatürk; ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözleriyle öğretmenlere olan güvenini dile getirmiş, öğretmenleri onurlandırmıştır. En zor şartlarda bile, ülkenin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerin, öğretmenler günü kutlu olsun. Bu vesile ile aramızdan ayrılan öğretmenleri rahmetle anıyor, kıymetli öğretmenleri yürekten kutluyorum" dedi.

(EV-

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.