MHP’li Alıcık güven tazeledi

MHP’li Alıcık güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle yapılan kongrede, atama ile göreve gelen önceki dönem Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkanlığa seçildi.

MHP Aydın İl Kongresi, Akarsu Park Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Partinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin dev posterleriyle birlikte Türk Bayrağı ve üç hilalli parti bayraklarının salona asıldığı görüldü. Mevcut başkan Haluk Alıcık’ın tek aday olarak gösterildiği ve “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik", "Kazanan Türkiye olacak ” sloganıyla başlatılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcıları Emin Haluk Ayhan, Deniz Depboylu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, Cumhur İttifakı belediye başkanları, STK yöneticileri ve çok sayıda delege katıldı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı ise Kongre Divan Başkanlığına seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan okuttu. Bahçeli’nin kongrenin hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ile başlayan mesajı, MHP’nin zor bir dönemden geçmesi nedeniyle birlik ve beraberlik ile Cumhur İttifakına destek çağrısıyla devam etti. Bahçeli’nin mesajının okunmasının hemen ardından salonda büyük bir coşku yaşandı. Delegeler Bahçeli’nin mesajını alkışlarla destekledi.

014-014.jpgMHP’nin 51 yıllık siyasi varlığı ve tecrübesiyle aziz Türk Milletinin, cumhuriyetin, vatanın bölünmezliğinin ve bekasının teminatının yıkılmaz kalesi olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, “MHP; Dünya ve Türkiye meselelerine binlerce yıllık tarih şuuru ve kadim ruhuyla dün-bugün-yarın perspektifiyle bakan bir partidir. MHP; ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, sorumluluk üstlenen, inisiyatif alan, Türk siyasetinde paradigma ve yön belirleyen bir partidir” dedi.

SOSYAL MEDYA SİLAHŞÖRLERİNE SERT MESAJ

Sosyal medya silahşörlüğü yapanlara seslenen Depboylu, “Bugün sosyal medya silahşörlüğüne soyunarak ‘MHP kapatılsın’ naraları atan şuursuz takımı şunu iyi bilsin ki; bugüne kadar MHP’yi ve ülkücü iradeyi yok edebileceklerini hayal etme yanılgısına düşen her girişim kayaya toslamış, bozguna uğramış, akıbeti hayırlı olmamıştır” diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhur İttifakının muazzam vakarı ve mücadeleci varlığıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hakim, hadim ve haysiyetli kazanımlarıyla Türkiye’nin bağımsızlığı, bekası, birliği, kardeşliği ve geleceği sağlam ve sarsılmaz güvenceye kavuşacaktır. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacaktır” şeklindeki sözleriyle konuşmasını tamamladı.

MHP’nin siyasi tarihi boyunca Türkiye’nin bekası için her zaman işbirliği yaptığının altını çizen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan; “Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu geleceği için varız. Birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.

024-009.jpg“Zeybekler, Yörük Ali Efe’nin ahfadı, Demirci Mehmet Efe’nin manevi mirasçıları hoşgeldiniz” diyerek kongreye katılanlara seslenen MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, Aydın’ın 17 ilçesini tek tek sayarak misafirleri selamladı.

“İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak!” hedefi ile Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Aydın İl kongresini gerçekleştireceklerini belirten Başkan Alıcı şunları kaydetti:

“Kıpırdamadan duranın veya kıvrılarak durgunluğa kapılanın değil, duruşuyla hareket edenin gelecek hakları bulunacaktır. Duruşu milli olanın durduğu yer meşrudur, ahlakidir, manevidir, halkın ve Hakk’ın yanıdır. Bu itibarla milli duruştan feyzini alan milliyetçi irademizle zorlukların üstüne üstüne gidiyor, en ufak gevşeme ve gerileme göstermiyoruz. Biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali milli duruşun istikrar içinde devamına bağlıdır. Duruşumuz Türkiye’dir, duruşumuz Türklüktür, duruşumuz Efeliktir. Duruşumuz Aydınlı hemşerilerimin ta kendisidir. MHP demek, milli duruş demektir. MHP demek, şühedaya vefa demektir. MHP demek, millete beka demektir. Geçmişlerinden kopanların, gerçeklerinden savrulanların tutunacakları dal, duracakları nokta, sığınacakları güvenli liman yoktur. Büyük davalar, Büyük hayalleri olan adamların omuzlarında taşınmıştır. Büyük başarılar Büyük hedeflerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Büyük hedefler Büyük heveslerin, Büyük hevesler ise büyük düşüncelerin eseridir. Tarih, henüz basit fikirlerden büyük heyecanların; Küçük heyecanlardan ise büyük ülkülerin doğduğuna şahitlik edememiştir. Sağdan soldan gelen küçük fısıltılara değil, Milliyetçi Ülkücü yüreğimizin sesini dinleyin. Fitnenin fesadın lafını değil, Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin sözünü dinleyin. Gün; kısır tartışmaların günü değildir. Gün; birleşme, bütünleşme, saflarımızı sıkılaştırma günüdür. Bu büyük buluşmanın adresi de bellidir: Kucaklaşmanın adresi Milliyetçi Harekettir. Uzlaşma ve huzurun adresi Milliyetçi Harekettir. Liman, Milliyetçi Hareket Partimizdir. Milliyetçi Hareket, milli ve manevi emanetlerine gözü gibi bakan; İlkeli, İradeli, Tutarlı, Ahlaklı, Ülküleriyle var olan bir millet şaheseri, Milli duruşuyla zamanlar üstü bakabilen köklü bir partidir. Davamız tarla davası değil, Türk milleti davasıdır. Türklük davasıdır. Beka ve iman kavgasıdır.”

YENİKAPI RUHUNA BAĞLILIK GÖSTERDİK

7 Ağustos Yenikapı ruhuna bağlılık gösterdik. Türk Milleti için uzlaştık, Devlet için özveride bulunduk, Türklüğün bekası için taşın altına elimizi koyduk. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin mimarı bizzat Türk milletidir. Cumhur İttifakı, Cumhuriyet’in iradesidir. Cumhur İttifakı, Türk milletinin tarihi uzlaşmasıdır. Cumhur İttifakı, istiklal ve istikbalimizin teminatıdır.

“AYDIN SEVDAMIZIN BEDELİ YOKTUR”

Bizim Aydın sevdamızın fiyatı yoktur. Bizim Aydın sevdamızın bedeli yoktur. Bizim inançlarımızın takası, telafisi, tehiri, ikamesi de asla görülmemiş, görülemeyecektir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket varken, iç ve dış düşmanlar cesaret bulamayacaktır. MHP, Milli meselelerde milliyetçi duruşun adıdır. Tarih boyunca vatan ve millet uğruna candan geçen, serden geçen, yardan geçen kahraman şehitlerimiz, İnanıyorum ki, bizimledir, manevi muhafızlarımızdır. Şühedaya hem gönül hem vefa Hem vatan Hem de hiçbir zaman ödenemeyecek Minnet ve şükran borcumuz vardır. Türkiye yıkılamaz, Türk milleti mütecaviz emellere kurban verilemez. Bu kararlı duruşumuzu güçlendirerek sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. Teşkilatta birlik, Sahada birlik, Söylemde birlik Ve ülküde birlik için Üzerimize düşen vazifeyi azami derecede yerine getirme kararlığında çalıştık. Aydın’ımızın en büyük sosyal gücü haline gelmeden, En büyük siyasi gücü olamayacağını biliyoruz. Bunun hiçbir mazerete sığınmadan koşmaya mecburuz. Herkese ulaşacağız Her kapıyı çalacağız. Yılmayacağız Bıkmayacağız Yorulmayacağız. Sevgi ve sabır ile kazanamayacağınız yürek yoktur. Bırakın yufka yürekliler kenarda dursun. Biz çetin yollar aşmaya talip olduk. Kutlu olsun. Aydın ilimizin kaybedecek vakti yoktur. Aydın ilimizin, hemşerilerimin beklentileri önceliğinde Çağdışı kısır çekişmeler artık bırakılmalıdır. Gençlerimizin genç fikirleri  Aydın'ımıza yansıtılmalıdır. Sanayinizin endüstri 4.0 gerçekliğinde dönüşüm ve gelişimi için çalışmalar ivedilikle başlatılmalıdır. Marka şehir Aydın hayal değildir. Bölgesinde lider il Aydın çok uzakta değildir. Eğitimde önder  il Aydın zor değildir. Sporda örnek il Aydın mutlaka olmalıdır. Güç birliktedir. Güç hemşeriliktedir. Güç önce aydın diyebilmektir.”

YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından seçime gidildi ve Haluk Alıcık güven tazeleyerek tekrar MHP İl Başkanı seçildi. MHP Aydın İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Haluk Alıcık, Gürşat Kale, Yusuf Temel, Ahmet Bayrak, Bahri Karabulut, Ethem Yeşilyurt, Osman Çetin, Hüseyin Hanay, Ümit Örü, Kasım Durmaz, Mevlüt Burak Kaptan, Ahmet Gökhan Dağlıoğlu, Cefer Menderes, Faruk Barbaros, Burhan Uçaş, Ahmet Şahin, Yusuf Üstek, Metin Sakalar, Fatih Esmek, Zafer Erzurum, Erkan Güleçoğlu, Rıza Kayaoğulları, Güneri Yörükoğlu, Bülent Çam, Mehmet Cemal Şengün.

024-008.jpg

014-013.jpg

r-(1)-025.jpgr-(2)-029.jpgr-(3)-020.jpgr-(4)-014.jpg

r-(5)-006.jpgr-(6)-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.