MHP’li Alıcık, İstanbul'un fethinin 567'nci yıl dönümünü kutladı

MHP’li Alıcık, İstanbul'un fethinin 567'nci yıl dönümünü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul'un fethinin 567'nci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “İstanbul’un fethedileceğini asırlar önce cihana tebliğ eden kerametin ilanıdır” dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul’un Fethi’nin 567’nci yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“İstanbul Türkiye’nin özeti, Türk vatanının övüncüdür. Kutku kent, bir tarih, bir şuur, bir dua, bir dilek, kutlu bir müjdedir. O müjde ki, alemlere rahmet olarak inmiş Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın ( SAV )mübarek dudaklarından insanlığın hafızasına rahmet damlaları gibi dökülmüştür. O müjde ki, İstanbul’un fethedileceğini asırlar önce cihana tebliğ eden kerametin ilanıdır. İstanbul’u fetheden kahraman Hünkâr bir Türk’tür. Fethe memur edilmiş yiğit askerler Türk milletinin kudretidir. İstanbul’un fethi dünyanın istikametini değiştiren, çağ açıp çağ kapatan muhteşem bir millet başarısıdır. Bu aziz şehrimizi fetheden Fatihimiz Sultan Mehmet Han’a, fethin manevi kılavuzu Akşemseddin Hoca’ya, fetihte görev alan tüm kahraman ecdadımıza bu vesileyle Allah’tan ( cc )  rahmet diliyor, kıymetli hemşerilerime hayırlı cuma diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.