MHP’li Alıcık mazbatasını aldı!

MHP’li Alıcık mazbatasını aldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığına seçilen Haluk Alıcık yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber mazbatasını aldı. Alıcık, hedeflerinin 2007 seçimlerindeki gücü yakalamak olduğunu söyledi.

515 delegenin oy kullandığı “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik", "Kazanan Türkiye olacak ” sloganıyla başlatılan MHP Aydın İl Kongresinde geçerli sayılan 508 delegenin tamamının oyunu alarak il başkanlığına seçilen Haluk Alıcık, seçim kurulundan mazbatasını alarak, resmen göreve başladı. Mazbata törenine 17 ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Alıcık, Aydın’a ve partilerine en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

İl başkanı Alıcık mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, “Bugün mazbatamızı aldık, seçilmiş bir bil yönetimi olarak görevimize başladık. Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve genel başkan yardımcımız Semih Yalçın olmak üzere bizlere güvenen delegelerimize teşekkür ediyorum. Asıl iş şimdi başlıyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bize güvenlere ahde vefa göstereceğiz, onları mahcup etmeyeceğiz. Aydın’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı vefanın adresi MHP’de siyaset yapmaya davet ediyorum. Kimseyle kavgamız yok, kimseye kırgınlığımız yok. Hatalıysak özür dileyeceğiz. MHP düştüğü yerden mutlaka kalkacak, 2007’deki gücümüze kavuşacağız” dedi.

SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

Kongre sonrasında kendisi ile ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz eleştirilere de yanıt veren Başkan Alıcık; “Hiç bunlara katılmıyoruz, herkes bir şeyler söylüyor. İl Başkanlığı dönemimde olsun, belediye başkanlık dönemimde olsun, ben o abilerimize hep saygı ve sevgi duydum. Ayaklarına gittim, her Cuma’da ararım. Burada gördüğünüz bütün arkadaşlarımız, bizim davamızın arkadaşları. Hepsi bizim evlatlarımız, hepsi bizim kardeşlerimiz. Hepsi ayrı ayrı değerler insanlar. Biz o isimlere düşmeyeceğiz. Bence o arkadaşlarım tavsiyem şudur. MHP’nin Aydın’da yaptığı kongre coşkulu bir kongredir. 3 adaylı çıktığımız kongrede bile 485 kişinin oy kullandığı bir seçimde MHP İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ve pandemi süreci ile az kişinin katıldığı, yalnızca teşkilatlarımızın ve kongre üyelerimizin katıldığı bir kongrede bin 300 kişinin katılması ve 515 oy kullanması, MHP’nin tarihinde altın gibidir. Bu bize, ekip arkadaşlarımız, teşkilatlarımız, ocaklarımız ile beraber ne kadar hakim olduğumuzu gösterir. Bu MHP için tek yürek olduğumuzun göstergesidir. Bizim de en büyük mücadelemiz bu. Hiçbir şeye niyetimiz yok, hiç bir yere talipliğimiz yok, tek derdimiz Efeler diyarı olan Aydın’da, MHP düştüğü yerden kalkacak” dedi.

MHP’li Alıcık mazbatasını aldı, görevine resmen başladı

MHP’li Alıcık mazbatasını aldı, görevine resmen başladı

MHP’li Alıcık mazbatasını aldı, görevine resmen başladı

 

mhpli-alicik-mazbatasini-aldi.JPGmhpli-alicik-mazbatasini-aldi-001.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.