MHP’li Alıcık, TV DEN’e yapılan saldırıyı kınadı

MHP’li Alıcık, TV DEN’e yapılan saldırıyı kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydin İl Başkanı Haluk Alıcık, TV DEN’e ait canlı yayın aracına dün gece yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

Aydın’da ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirmeye çalışan kıymetli basınımızdan TVDEN aracına yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın açıklamasında şu görüşler yer aldı:

“Saldırının bir an önce aydınlatılması, suçlu yada suçlulara Türk Adaleti tarafından gerekli cezanın verilmesi en büyük dileğimizdir. TVDEN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin Aydın ve tüm ekibine geçmiş olsun diyor, bu tip üzücü olayların basın çalışanlarımızın özgür çalışmalarına engel olamayacağını da belirtmek istiyorum. Aydın kentimizin, demokrasimizin, sesi olan gazetecilerimizin her zaman yanında ve yakınındayız. Konunun takipçisi olacağız.Tekrar yaşanmaması dileklerimle tüm gazeteci arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, yerel televizyonun Aydın-Muğla karayolu üzerinde bulunan binasının önünde meydana geldi. İddiaya göre gece ticari taksi ile bölgeye gelen bir şahıs, yol kenarında park halinde olan yayın aracının ön ve yan camlarını sert bir cisimle vurarak kırdıktan sonra çeşitli yerlerine zarar vererek bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.