MHPli Ertürk Kurmaylarıyla Toplandı

MHP'li Ertürk Kurmaylarıyla Toplandı

Aydın Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçe kongreleri sürerken MHP Aydın İl Başkanlığı için adaylık çalışmalarını sürdüren Ahmet Ertürk kurmaylarıyla strateji toplantısı yaptı.

Strateji toplantısı Ahmet Ertürk başkanlığında MHP tabanından teşkilatçı isimlerin katılımı ile yapıldı. MHP İl Başkanlığı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda katılımcılar “Aydın’da MHP’yi dar kalıplardan nasıl kurtarabiliriz ve geniş  halk kitlelerine nasıl açabiliriz?” sorusuna cevap aradılar. Yaklaşık 2 saat süren bu görüşmelerde ortaya çıkan görüşler MHP Genel Merkezi’ne sunulmak üzere rapor haline getirildi. Ertürk toplantı sonunda kurmaylarına yaptığı açıklamada  ilerleyen günlerde MHP Genel Başkanı DR Devlet Bahçeli’yi ziyaret edeceğini belirterek teşkilat tabanının bu görüşlerini genel başkana rapor olarak götüreceğini açıkladı ve katkı koyan arkadaşlarına teşekkür etti.

Strateji toplantısından sonra çalışmalar ve toplantı hakkında bilgi veren Ahmet Ertürk şu açıklamalara yer verdi.

“50’ye yakın ülkücü ve milliyetçi dünya görüşüne ait arkadaşlarımızla önemli bir toplantı yaptık. Bu toplantılarımız bir nevi Aydın MHP için AR-GE nitelikli katkı toplantılarıdır. Aydın’da herkesim MHP’den bir hareket bekliyor. Aydın  MHP teşkilatlarının  dinamizmini görüp MHP etrafında toplanmak istiyor. Ama ortada görünen bir tablo var. Aydın  MHP içine kapanmış bir görüntü içinde. Biz işte bu tıkanmışlığı , bu tarla bizimdir bizden başka kimse giremez zihniyetini nasıl aşarız buna çare arıyoruz. Buna kafa yoruyoruz. MHP kendi kalelerini fethederek bir yere varamaz. MHP karşı kaleleri fethederek Aydın’da birinci parti olur. İşte biz bu toplantılarımızla dar kalıplar içine hapsedilmiş MHP’yi nasıl tabana yayarız?  sorusuna çare arıyoruz. Mücadelemiz budur”.

KONGRESİNİ TAMAMLAYAN İLÇELERE ZİYARETLERE BAŞLIYORUZ.

Yaptığımız strateji toplantısında arkadaşlarımız dediler ki; Eğer Aydın’da MHP’yi kendi kabuğunu kıran, kitlelere açılan  bir parti konumuna çekeceksek kongresini tamamlayan ilçelerinde görüş ve önerilerini alıp, topyekün gönül seferberliğini başlatmalıyız. Bizde Yenipazar İlçesinden başlayarak ziyaretlere başlıyoruz. Tüm ilçelere program dahilinde ziyaretlerimiz sürecektir.

“ÜLKÜCÜLÜKLE İLGİLİ SIKINTIM YOK. REFERANS İSTERLERSE KONYADA Kİ ARKADAŞLARIMIZI  AYDIN’A TAŞIRIM”

MHP’nin enerjisini kendi içinde dedikodu mekanizması ile harcatmayı kendine iş edinmiş bazı kişiler benimle ilgili “ülkücü tabandan gelmiyor” eleştirilerini başlattı bile. Herkes kendince bir yol tutmuş gidiyor. O zaman ben soruyorum. Ülkücü kimdir? Eğer ölçü ülkü ocaklarında yetişmek ise benim ülkücülükle ilgili bir sıkıntım yoktur. Ben Güneydoğuda bu vatan için 5 ay daha fazla askerlik yaptım. 1986-1991 yıllarında Konya ülkü ocaklarında teşkilatçılık yaptım. Eğer Aydın’ı parselleyenler senin burada iznin yok derlerse bende Konyada ki dönemimizin başkanları Muzaffer Onüçyıldız’ı, şu an MHP’den kopmuş BBP’de Genel Başkan Yardımcılığı yapan bizim o yıllarda üniversite başkanlığımızı yapan Denizli’li Mehmet Efe arkadaşlarımı Aydın’a getirir konuştururum. Hiç kimsenin elinde ülkücü ölçermetre yoktur. Bu işleri herkes bıraksın. MHP’yi Aydın’da nasıl birinci parti yaparız onun telaşına düşelim”

mhpli-erturk-kurmaylariyla-toplandi.jpg

mhpli-erturk-kurmaylariyla-toplandi-001.jpg

mhpli-erturk-kurmaylariyla-toplandi-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.