MHP’li Köse, Seçim Bürosunu Açtı

MHP’li Köse, Seçim Bürosunu Açtı

MHP Aydın milletvekili aday adayı Fevzi Köse, seçmenlerle bir araya gelebileceği seçim bürosunun açılışını geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirdi.

MHP Aydın milletvekili aday adayı Fevzi Köse, seçmenlerle bir araya gelebileceği seçim bürosunun açılışını geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirdi.

MHP Aydın milletvekili aday adayı Fevzi Köse’nin, Hasan Efendi Mahallesi 1915 sokak üzerinde seçmenlerle bir araya gelebileceği seçim bürosunun açılışı yapıldı. MHP Aydın milletvekilli aday adayı Fevzi Köse’nin seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu görkemli bir açılışla seçim çalışmalarını hızlandırdı. Açılış öncesinde Aydın’ın ülkücü yerel sanatçılarından Yıldırım Yıldızdoğan da söylediği türküler ile partililere hoş dakikalar yaşattı.

Çok sayıda partilinin katıldığı seçim bürosunun açılışına Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, ilçe başkanları, MHP’li milletvekili aday adayları, partililer ve davetliler katıldı.

Aday adaylığı sürecini değerlendirerek Aydın’a hizmet etmek için milletvekilliği adayı olduğunu kaydeden Köse, “Bizim amacımız Aydın’a ve ülkemize hizmet etmektir. Listede olmuşum veya olmamışım önemli değil. 7 Haziran gününe kadar listenin ilk başında yer alıyormuş gibi çalışacağıma söz veriyorum. Çünkü önemli olan partimizin seçimden başarıyla çıkmasıdır. 7 Haziran Türkiye’nin dönüm noktasıdır. 7 Haziran seçimlerini mutlaka alıp iktidar değişikliğini yapmalıyız. Eğer 7 Haziran seçimlerinde bunu başaramazsak bir daha demokratik seçimler görme ihtimalimiz çok zor olacak. 7 Haziran’da birleşme yolunda ya devam diyeceğiz ya bin yıllık kardeşlik devam etsin diyeceğiz. Ya da tek adamlık demokrasi diyeceğiz. Tamamen sahada çalışarak Aydın için 7 Haziran’a kadar çalışıp Aydın’da MHP’yi birinci parti yapacağız” dedi.

“VATANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

MHP’li bayanlara da seslenen Köse, “Girmedik ev bırakmayalım. MHP olarak şu andaki Türkiye’nin durumunu iyi ifade etmek zorundayız. İkinci bir Kuvayi Milliye ve milli mücadele ruhuyla Atatürk’ün bu ülkeyi kurduğu gibi Türk Milliyetçileri MHP’nin önderliğinde yeniden Türkiye Cumhuriyeti’ni sahip çıkacaktır. Bu ülkenin bölünmesine engel ülkücülerdir. Biz ülkemize sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülkeyi de böldürtmeyeceğiz. Vatanımıza sahip çıkacağız. Tek millet, tek bayrak tek milleti daima Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hakim kılacağız. Biz Türk Bayrağına sahip çıkan herkesi kucaklıyoruz. Bizim yolumuz sevgi yoludur, bizim yolumuz Allah yoludur, bizim yolumuz kardeşlik yoludur” diye konuştu

Açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyen MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak da tüm adaylara eşit mesafede olduklarını kaydederek 7 Haziran akşamına kadar tüm Aydın’ı karış karış gezerek sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti.

MHP milletveili Fevzi Köse’nin seçim bürosunun açılışı yapılan duanın ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti. Daha sonra MHP’li Köse, açılışa katılan davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Açılışın ardından lokma hayır yapıldı.

20150327aw366568_02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.