MHP’li Kukul’dan Cumhuriyet Mesajı!

MHP’li Kukul’dan Cumhuriyet Mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Havva Kukul, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kukul, “Cumhuriyeti yaşatmak ortak sorumluluğumuzdur” dedi.

MHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Havva Kukul, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı, Kukul mesajında şunları ifade etti:

"Kurtuluş Savaşı sonrasında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kahraman Türk milletinin, kanı, canı ve büyük çabalarıyla kurulan Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan, yeniden var oluşunun destanı Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin asla vazgeçmeyeceği ortak sorumluluğumuzdur.

Demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni dil,ırk,inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzur ve barışı en üst düzeyde yaşatarak, bölgesinde ve dünyada güçlü kılmak ve Lider Ülke yapmak hepimizin ortak ülküsü olup,bu ülküyü gerçekleştirmek için çok çalışıp hoşgörü ve özveri iklimini hakim kılmamız gerektiğini bir an bile aklımızdan çıkartmamalıyız.

Ülkemizin kritik ve endişe verici döneminde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümünü buruk bir şekilde kutlamak zorunda kalmanın üzüntüsünü milletçe yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin ilan edildiğinden bugüne kadar ,hiç bu kadar engebeli ve tuzaklarla dolu bir dönemden geçmemiştir. Demokratikleşme,özgürlük parasını ve açılım modası arkasına gizlenen bu tehlikeli sürecin hedefinde ne yazık ki, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu kimliği ve kuruluş ilkelerinin olduğu gün gibi ortadır.

Bu vahim tablo karşısında ,Türk milleti kenetlenip ,Türkiye Cumhuriyetini ebediyete kadar yaşatacak , ve kutlu emaneti her zaman dimdik ayakta tutacak iradeyi gösterecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünde, Cumhuriyet bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularını ve şehitlerimizi minnetle anıyor,Cenab - ı Allah'tan rahmet diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.