MHP’li Musa İlhan’dan Örnek Karar

MHP’li Musa İlhan’dan Örnek Karar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, propaganda çalışmaları kapsamında örnek bir karar aldı. İlhan, propagandasını gürültü ve çevreyi kirletmeden yapacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili adayı Musa İlhan, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmalarında ses ve görüntü kirliliğine neden olacak kampanya yerine kültüre hizmet için kitap dağıtacak.

MHP Aydın Milletvekili adayı eğitimci Musa İlhan seçim çalışmaları akında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Efeler ilçe Başkanı Serdal Yurt, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca, MHP Aydın milletvekili adayı Ahmet Özkan ve basın mensupları katıldı.

KASIM'DA GELDİLER, KASIM'DA GİDECEKLER

Konuşmasına 11 Ekim Pazar günü İzmir’de yapılacak bölge mitingine tüm Aydınlıları davet ederek başlayan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, "Milli iradeye karşı çıkan, seçim sonuçlarına saygı duymayan bir iktidarla karşı karşıyayız. 2002 yılının Kasım ayında iktidara gelen AK Parti iktidarı 1 Kasım 2015 tarihinde iktidardan gidecek” dedi.

Basına yönelik saldırıları kınayan Akbudak, “MHP olarak halkın iradesine saygı duyuyoruz. Demokrasinin insanlık tarihinin en iyi yönetim şekli olduğuna inanıyoruz. Hedefimiz 1 Kasım’da Aydın’da birinci parti olmaktır” diye konuştu.

ÖRNEK SEÇİM KAMPANYASI

MHP’nin İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Fakültesi olmak üzere iki üniversite mezunu olan milletvekili adayı Musa İlhan seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlhan Türkiye’de bir ilke imza atarak seçim kampanyasında gürültü ve görüntü kirliliğine karşı kültüre hizmet amaçlı kendi derlediği 1919 yılı gazetelerinden oluşan Kurtuluş, 1920-1921-1922 yıllarına kapsayan Kurtuluş Savaşı dönemi günümüz Türkçesine çevrilmiş Osmanlıca gazetelerden oluşan kitabı ile 1929-2007 arası Cumhuriyet dönemi gazetelerinden oluşan kitabını seçim çalışmaları süresinde ziyaret ettiği kamu kurum ve kuruluşlar ile toplantı düzenlediği yerlerdeki vatandaşlara hediye edecek.

ÇİZGİMDEN SAPMADIM

MHP’nin Türkiye’nin ana fikri olduğuna işaret eden İlhan, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi. İlhan, ““Aydın’ın çocuğuyum 49 yıldır çizgimden sapmadım. Öğrencilik yıllarımdan öğretmenlik ve sonrasındaki yayıncılık dönemim ve bugüne kadar dini, milli, Cumhuriyet ve Atatürkçülük çizgisinde hep taraf oldum. Türk-İslam davasına hizmet etme gayreti içinde oldum. Şimdi de aynı çizgide çalışmalarıma devam ediyorum. Hem çevre hem de gürültü kirliliğinden uzak bir propaganda süreci için bu kararı aldım.Oyunla, oynaşla geçirilecek zaman yok. Türk insanını, Aydınlı vatandaşlarımızı daha çok okumaya teşvik etmek için seçim kampanyasında her gittiğimiz yere kitap hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.

MHP’nin Atatürk’le, Cumhuriyetle, dinle ve manevi değerlerle kavgalı bir parti olmadığını savunan MHP’li İlhan, bu değerlerle kavgalı olmayan herkesi 1 Kasım’da MHP’ye oy vermeye davet etti.

Yapılan konuşmalardan sonra toplantıya katılanlara kitap dağıtılarak kampanya başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.