MHP’li Muti’den İl Başkanı Köse’ye “Balkon” Eleştirisi

MHP’li Muti’den İl Başkanı Köse’ye “Balkon” Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özenerek MHP Efeler İlçe Başkanlığı’nın balkonunda yaptığı basın açıklamasıyla gündeme gelen MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’ye tepki eski il başkanlarından Hasan Muti’den geldi.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

14 Ağustos 2001'de Recep Tayyip Erdoğan kurucu başkanlığında kurulan Ak Parti, katıldığı 9 seçimin her birinden zaferle çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başbakan sıfatıyla her bir seçimde balkon konuşması yaptı. MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, geçtiğimiz günlerde Erdoğan’a özenerek MHP Efeler İlçe Başkanlığı’nın balkonundan yaptığı basın açıklamasıyla gündeme geldi.

BALKONDAN KONUŞMAK İÇİN BAŞARILI OLMAK GEREKİR

Partisinin balkonundan okul müdürlerine yönelik yapılan puanlama sınavlarını eleştiren Fevzi Köse’ye tepki kendisinden önce il başkanlığı görevinde bulunan Hasan Muti’den geldi. Muti, “Balkondan konuşmak için, balkondan konuşanların en az yüzde biri kadar başarılı olmak gerekmez mi” dedi.

MHP TEŞKİLATLARININ DURUMUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

İl Başkanı Köse’yi isim vermeden eleştiren Muti, MHP il ve ilçe teşkilatlarının içinde bulunduğu durumu gözler önüne serdi. Köse’yi ilçe teşkilatlarının sorunlarını ilgilenmemekle suçlayan Muti, “İlçe teşkilatlarının yarısı kapalı diğer yarısı fiilen yok, siz kendinizi öne çıkarmak için balkondan konuşun. Milli eğitimdeki skandal olan böylesine hassas ve önemli bir konu ancak böyle magazinleştirilir ve değersizleştirilir. Madem mutlaka balkon dediniz Türk Eğitim Sen'in balkonundan yapsaydınız basın açıklamasını. Balkonundan konuştuğunuz Efeler ilçesinin teşkilatı bile yok” diye konuştu.

"MAKAMI CİDDİYE ALIN "

Muti, İl Başkanı Köye’ye, “Yanınızdaki bazı değerli insanları bari bu işe alet etmeyin. Makamı ciddiye alın” önerisinde bulundu.

mhpli_kose_mudurlerin_hakkini_balkondan_savundu_h1216446-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum